Brad Pitt kasszasiker formájában hozza el nekünk a vizuálisan látványos autóverseny-drámát. Ritkán lelkesedem filmekért, de ez elnyerte a tiszteletbeli tetszésemet. Izgalmas film karizmatikus alakításokkal, közönség kedvenc lesz, és még régi hangulatot is kínál. Imádni való a pilóták generációs különbözősége, civódásai, és a végén az összekovácsolódás, bajtársias szeretet. A film nem igazán mélyreható, de egy iszonyat jó menet, hangos, gyors, gyönyörű operatőri munka, és egy olyan férfi főszereplésével, aki még mindig tudja uralni a képernyőt.
Az első film Brad Pittel, amit untam, pedig Bardemet is szeretem. Többször nekifutottam, de egy idő után nem ment. Sorry. Olyan művi az egész, nincs benne lélek.
Nagyon hosszú... nagyon unalmas... nagyon sok ökörség és felesleges üres karakterdráma a két pilóta között. Elvonatkoztattam, hogy ez nem egy dokumentumfilm, de a 60+ Brad Pitt nagyon röhejes volt a szerepben. A futamok bemutatásában sem volt túl nag... Több
Teljesen korrekt film. Jó történet, szerencsére nem giccses megvalósítás (plusz pont, hogy elmarad a nyálas vég). A színészek kihozták belőle a maximumot. Tetszett, végig lekötött. Külön örültem, hogy Brad Pittet láthatom, mert régen szerepelt.
A Forma-1 szélesvásznú látványossága csillogó, dübörgő, egy finomhangolt gépezetben, amely a legizgalmasabb versenyjeleneteiben egyfajta nagy sebességű különlegességet közvetít. Amikor az „F1” végre elcsendesedik egy boldog pillanatra, a film szinte szó szerint szárnyal. Ez nem elég ahhoz, hogy elfelejtsük az összes előtte lévő nagy oktánszámú macsó drámát, pörgést. Nagyon stílusos, végig magával ragadó alkotás, melyben Brad Pitt úgy viseli a szerepét, mint egy viharvert bőrdzsekit, könnyed lazaságot áraszt, végig lázban tudja tartani a nézők figyelmét.
Kicsit szürreális a történet, mivel egy 60 éves versenyző biztos, hogy nem kap szuperlicencet a Forma-1-be. Ettől függetlenül a film tetszett, jól összehozták a valóságot a kitalált szereplőkkel.
A F1 – A film egy látványos, adrenalinnal teli utazás a Forma–1 világába, ahol a versenyzés nemcsak sport, hanem szenvedély, küzdelem és önismeret. A valóság és fikció határán egyensúlyozva mutatja be a pilóták életét, a csapatdinamikát és a technikai zsenialitást. Lenyűgöző képi világ, fülbemászó zene és feszült pillanatok teszik emlékezetessé – nem csak rajongóknak.
Ok, F1, Brad Pitt, tipik amcsi movie és hype, hype hype... de ez nálam 2/3-ad. Nem vagyok Forma-1 fan, nem követem ezt a sportágat, de még számomra is olyan sok irreális dolog volt benne, hogy folyton kizökkentem. A történet is unalmas és túl hosszú ... Több
Az F1- A film számomra igazán meglepő élmény volt, és az egyik legjobb sportfilmként maradt meg a fejemben. Már az első percekben átjött, hogy a rendező komolyan vette a Forma‑1 valóságát. A versenyjelenetek annyira hitelesek és izgalmasak, hogy szinte érezni lehetett a kormány rezdülését és a motorok dübörgését. A történet viszont nemcsak a sebességről szól. A Sonny Hayes karaktere, a visszatérő veterán, és a fiatal tehetség, Joshua Pearce közötti kapcsolat érzelmileg is erős, így nem csak a versenypályán, hanem az emberi kapcsolatok miatt is lehet izgulni. A filmnek van egy különleges ritmusa. A drámai pillanatok és a gyors, feszült versenyrészek váltogatása tökéletes egyensúlyt teremt. A látvány lenyűgöző, a kamera képes volt a tempót és a feszültséget úgy átadni, hogy az egész nézőteret átjárja. Ami nekem igazán tetszett, az az, hogy nem próbálták túlbonyolítani a történetet. Egyszerű, érthető, mégis érzelmes és izgalmas. Összességében az F1 nemcsak a Forma‑1 rajongóinak élmény, hanem bárki számára, aki szereti az adrenalint, a jól felépített karaktereket és a látványos, gyors tempójú filmeket. Nekem személy szerint nagyon tetszett, és biztos vagyok benne, hogy újranézném.
Ez a film tényleg olyan, mintha te magad ülnél a Ferrariban – IMAX-ben még jobban érvényesül minden rezdülés, kuplung, motorhang. Brad Pitt hozza a karizmát, de amúgy tipikus sportsztori, holtpontokkal. Oké élmény, csak ne várj túl mély drámát.