21 - Las Vegas ostroma

2015.06.02 era93

Számomra elég szórakoztató kis film volt. Néhol ellaposodott de általában fenntartotta az érdeklődésemet. A könyvet nem olvastam így összehasonlítási alapom az nincs de így tekintve egész jó film.

2015.03.27 Krekk

Meglepődtem, hogy a besorolása krimi. Nem tudom minek kéne helyette nevezni... De egy kellemes film, nekem fent tartotta az érdeklődésemet és voltak benne fordulatok. Nem nagyok, kicsit kiszámítható, a főszereplő jellemfejlődése is elég sablon, de jól összerakták.

2015.01.28 PNemeth

Érdekes film jó alapötlet, egész jó megvalósítás, egy picit lehetett volna átgondoltabb, de nekem így is átjött.

2019.10.14 pi

Nagy csillogás, játék, mindig is szerettem a kaszinók világáról szóló filmeket, a modern szerencsevadászok, játékfüggők és zsiványok világát. Nem lett annyira jó film, mint számítottam rá, de egyszer érdemes megnézni, már csak Kevin Spacey miatt is.

2015.02.03 mobilman89

Kevin Spacey jól alakítja a szerepét, a karaktere aljas módon kihasználja a tehetségét a fiataloknak, de a végén (SPOILER) jó hogy hoppon marad. Érdekes film, jó szívvel tudom ajánlani.

2016.03.31 ZiggityZag

Valami pörgősebb, izgalmasabb krimire számítottam. A párbeszédek kicsit unalmasak. Egyedül Mickey és Cole karaktere lenne izgalmas, de nincs közöttük kémia, és a film tempója sem feszes. Pedig az eredeti történet nagyon izgalmasnak hangzik, de eléggé lapos filmet sikerült belőle készíteni.