'71 (2014)

Sean Harris
Paul Anderson

BÉLA   2022. 10. 23.

Gyengécske

Azért ez mesze állt egy pörgős filmtől.

harnas1207   2018. 12. 12.

Nagyon átéreztem a filmet. Főleg mivel a Véres vasárnap az egyik kedvenc filmem. azonnal rá tudtam hangolódni.

Milanman   2015. 03. 30.

Mindvégig rendkívül dinamikus, feszült, tűéles pontosságú korrajz az angol-északír-ír konfliktusról, emlékezetes pillanatokkal, remek rendezéssel és nagyszerű színészi munkával. Aki megnézi, egyhamar nem felejti el ezt a zsigeri élményt nyújtó filmet.

Curacao86   2016. 09. 13.

Néha nagyon kitesznek magukért a britek, ahogy most is. Elsőre a "Ryan közlegény megmentése" c. Spielberg film ugrott be. Más korszak, színészek, talán csak a "háború" a közös téma, de a szerkezete szinte ugyanaz. Egy emberre épülő dráma, de ez jobba... több»

Enjoy   2017. 02. 10.

Eddig nem is hallottam a filmről, de nagyon is pozitív csalódást okozott. Végig izgalmas, kategóriájában átlag feletti, nagyon jó film. Izgalmas és fordulatos, pörgős alakítás.

superxaba   2015. 05. 24.

Az 1971 márciusi belfasti zavargásokat dokumentálja moziba illően ez a film és rámutat: elvakult konfliktusok miatt sajnos nem kell messzire menni, értelmetlen vérengzések itt is történtek és történnek, a civilizált Európában.

ch003067hd   2015. 03. 26.

Az elmúlt időszak egyik legjobb filmje! Komoly, erős film, Jack O'Connell a Rendíthetetlen után ismét bizonyította, hogy érdemes rá odafigyelni.

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 125 kritika alapján.

(Bogi87)