Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A cinkos (2010)

The Conspirator
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
A cinkos
 
indingo   2018. 04. 18.

Érdekes valós történelmi eseményt mutat be a film. A Lincoln gyilkosságról sok bőrt lehúztak már, ez mégis újszerű volt. Aki a felsőbb vezetés útjában áll annak nincs kegyelem.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Komoly, tartalmas film. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.


 
Roman   2017. 04. 28.

Egy nagyon tipikus Oscar-gyanús alkotásnak tűnt az elején, amit csupán a Filmakadémia tetszését akarná elnyerni mintha. De aztán McAvoy alakítása annyira fantasztikusra sikeredett szerintem, hogy az egész filmnek adott egy abszolút zseniális alaphangulatot.

 
Tom   2016. 09. 04.

Pontosan azt hozta, amit egy Redford rendezéstől vártam volna. Elképesztően száraz és precíz, szinte pengeéles és metsző párbeszédekkel megtűzdelve. Ez a nagyszerű és egyben gyenge pontja egyben a filmnek. Nem egy könnyen emészthető darab, de megéri talán megküzdeni vele.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.