79% 170 szavazat
A csendőr és a földönkívüliek

A csendőr és a földönkívüliek

Le gendarme et les extra-terrestres
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
20
Szereplők (20)
23
Képek (23)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Földönkívüliek szállnak le a Földre azzal a szándékkal, hogy tanulmányozzák a földiek életét és tulajdonságait. Veszélyt ugyan nem jelentenek, de hatalmas fölfordulást hoznak St. Tropez városának nyugodt életébe. A lények ugyanis megpróbálnak elvegyülni, s ezért felveszik az emberek, többek között a csendőrök alakját, amiből számtalan mulatságos galiba adódik.

Rendező: Jean Girault
Ország: Franciaország
Premier: 1979.01.31.
Több
 
2023.08.28 ospir

legújabb vélemény

Zseniális

Jobb nem is lehet!

0
 

Kissé esetlen, kissé béna, de olyan bénán aranyos, és könyörgöm, nézzünk az évszámra. Nehogy már mai szemmel nézzük és kritizáljuk ezt a méltán klasszikust. Louis de Funés, a mozi ikonikus alakjának egyik kellemes kikapcsolódást nyújtó filmje.

0
 
2018.08.01 HE7EDIK

Szerintem a zseniális széria leggyengébb darabja. Persze Funés itt is pazar, de ez a földönkívülis sztori nagyon gagyi.

0
 
2020.08.30 sammy88

"annyira hülyék"

Átjön ebben a filmben, hogy ízig vérig Louis de Funés, forgatókönyvben is részt vett és játszik is benne. A robotoktól féltem gyerekként, de azért mégsem tudtam levenni a szemem a tvről és megnéztem újra meg újra.

0
 
2016.12.10 film kedvelő

nagyon szorakotató ez olyan vígjáték film amit többször meg lehet nézni és az ember még sem tudja megunni Volt ennél jobb rész is de akkor jobb mint egy átlag vígjáték. A legjobb mikor a földönkivüliket játszák

0
 

Maria Mauban váltotta Claude Gensacot Josépha szerepében. Gensac nem tudta megismételni a szerepet, mert már elkötelezte magát több film mellett.Szerző: Thibo84

#1