Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Egy jó házasság (2014)

A Good Marriage
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
Videók
Egy jó házasság

Galéria (8)

Kristen Connolly
Anthony LaPaglia
Joan Allen
Anthony LaPaglia
Joan Allen
Stephen Lang
Cara Buono
Kristen Connolly
Joan Allen
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

legújabb vélemény

0

Nagyon gyenge alkotás még Stephen King-től is. Hiába a jó szereposztás egy pillanatig se kötött le. Vártam némi fordulatot, de semmi.

 
moov18   2016. 07. 10.

0

Eléggé unalmas, vontatott. A végkifejlet előre sejthető volt. Nem tartogatott semmiféle meglepetést, egysíkú volt mondhatni. A színészi játék tipikusan a hol volt - hol nem volt kategória. Sokszor úgy éreztem, hogy még egy általános iskolai amatőr sz... több»

 
sajvi   2015. 07. 26.

0

Jól hozza a szokásos King filmek hangulatát. Megvan a lassan és misztikusan felvezetett, és hosszasan kitartott feszültség, de a csattanó egyszerűen nem szól akkorát, mint várnánk. Máskülönben irtó jók az alakítások, erre nem lehet panasz. A legnagyo... több»

 
MrBlond   2015. 06. 16.

0

Egy kicsit csalódott vagyok, mivel elég sokat vártam ettől a sztoritól, tekintve, hogy King írta. Szóval, gondoltam, hogy valami igazán hátborzongatót fogok látni, vagy legalábbis valami döbbeneteset. De nagyon lapos és pongyola ez a történet. Tele k... több»

 

A film alapjául szolgáló elbeszélés Stephen King Minden sötét, csillag sehol című 2010-es kisregény-gyűjteményében jelent meg.

(hp)
 

Ez Stephen King első saját művéből írt forgatókönyve a Kedvencek temetője óta.

(hp)
 

A film Stephen King azonos című regényén alapszik.

(hp)
 

A filmet meglehetősen negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon mindössze 37 százalékon áll (2017. április).

(hp)