Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
The Iceman
 
jake_green   2018. 08. 29.

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett a film. A főszereplő karaktere nagyon megnyerő és tényleg folyamatos feszültséget okoz :) Ami miatt mégis 3 csillagot kell hogy adjak az az, hogy a vonalvezetése lassú és több helyen nem egyértelmű ...lehet hogy csak nagyon fáradt voltam de a végére már nem tudtam ,hogy mi miért történik, ki kivel van :S Sajnálom, mert egy kicsit egyértelműbb forgatókönyvvel / vágással egy 5/5* -os mozi lehetett volna belőle.

 
Norcsi59   2015. 08. 19.

Összetett, profi film, amin lehet agyalni és végig leköti az embert. Magával ragad a sztori. Érdekes, egyedülálló téma és színészi karakter. Igényes, igazán jó film!


 
july   2015. 03. 12.

Igazi zsánerfilm, nem várt, spontán befejezéssel. Gondolkodni hagyja a nézőt. Érzelmileg hat az emberre a főhős kettős személyisége. Izgalmas, magával ragadó.

 
Berto49   2017. 08. 07.

Film egy olyan polyákról, aki minden érzelem nélkül több mint 100 embert meggyilkolt, ugyanakkor szerető férj és a két lányát imádó családapa volt. Megdöbbentő, ahogy faarccal gyilkolja meg pl. az utcai koldust, mert a „főnöke” parancsolta neki bizonyításként, hogy ezután neki fog dolgozni. Igaz történet alapján, a valódi Kuklinski nevű kétszeres életfogytiglanit kapott lényt (mert embernek nem lehet nevezni) a börtönben ölték meg. Érdemes megjegyezni Michael Shannon nevét, ő játszotta – remekül – a pókerarcú gyilkost.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.