Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
86%

A jövő kezdete (2000)

Pay It Forward
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 01. 28.

legújabb vélemény

0

Elgondolkodtató, érzelem gazdag film arról, hogy a sanyarú emberi sorsokat, egy jó cselekedettel meg lehet-e változtatni és milyen hatást gyakorol arra aki azt kapja és ha még háromszor tovább is adja és azok még tovább... Nem olyan meseszerű a történet, de meglehetne fogadni az ötletet.

 
Berto49   2017. 05. 13.

1

Emlékezetes film, a „Hatodik érzék” kisfiúja (Haley Joel Osment, milyen ronda felnőtt lett belőle!) ebben a moziban a 11 éves Trevort alakítja. A filmes oldalak sok hozzászólója a világ legjobb filmjének értékeli, ez azonban erős túlzás. Egyszer nézh... több»


 
Kyuuseishu   2017. 05. 13.

1

Az utóbbi időben nem láttam hasonlóan megható filmet. Igazán tanulságos történet, és teljesen a kanapéra szögezett. Teljesen eltérő, szomorú sorsok összefonódását meséli el a film nagyon jó színészek tolmácsolásában. Ajánlott mindenkinek megtekinteni, aki fogékony az érzelmek megélésére.

 
harnas1207   2018. 12. 01.

0

Megható de könnyen felejthető egyszerű kis film. Van benne üzenet és a szereplők is szimpatikusak.

 
szafffy   2015. 06. 21.

0

Megrenditö, mégis felemelő történet egy kisfiúról, aki még tud hinni és nagyokat álmodni. Hisz abban, hogy lehet jobb a világ. És ezért tesz is. Nagyon jól játszik.

 
Balhé17   2018. 11. 29.

0

Aki szereti hogyha a film megérinti a lelkét az biztos nem fog csalódni benne. Modern mese a világból kihaló félben lévő emberi jóságról.

 
Toncsi   2014. 12. 19.

0

Részleteiben egész jó kis film, de nehezen áll össze egy egységes alkotássá, egyszerűen túl sok minden történik benne több szálon. A befejezés viszont tetszett, és ez miatt a film apró hibái felett is hajlandó vagyok szemet hunyni. Kevin Spacey és He... több»

Galéria (12)

Haley Joel Osment
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Kevin Spacey
Haley Joel Osment
Kevin Spacey
Kevin Spacey
Helen Hunt
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Kevin Spacey
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Haley Joel Osment

Videók (2)

A film összbevétele 55 707 411 dollár volt (imdb.com).

 

A film Catherine Ryan Hyde azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Abban a jelenetben, amikor édesanyja felpofozza Trevort, Haley Joel Osment arra kérte Helen Huntot, hogy tényleg üsse meg, de Mimi Leder nem engedte ezt.

(ps)
 

Haley Joel Osment a forgatáson ünnepelte tizenkettedik születésnapját, érdekesség, hogy karaktere, Trevor is a filmben tölti be a tizenkettőt.

(ps)
 

A tanár neve az eredeti tervek szerint Reuben St. Clair lett volna, és afro-amerikai lett volna. A szerepet Denzel Washingtonnak ajánlották fel, de ő elutasította. Később a szerepet átírták Kevin Spacey-re.

(ps)
 

Az öngyilkosjelölt a Saint Johns hídon áll, amely Portlandban található.

(ps)
 

A Jaguar kocsi tulajdonosa Mimi Leder férje, , az asztmás kislány pedig közös lányuk, Hannah Leder.

(ps)
 

Trevor szobájában a poszteren Goldberg, az akkoriban híres pankrátor látható.

(ps)