Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2020. 01. 28.

legújabb vélemény

Elgondolkodtató, érzelem gazdag film arról, hogy a sanyarú emberi sorsokat, egy jó cselekedettel meg lehet-e változtatni és milyen hatást gyakorol arra aki azt kapja és ha még háromszor tovább is adja és azok még tovább... Nem olyan meseszerű a történet, de meglehetne fogadni az ötletet.

 
Berto49   2017. 05. 13.

Emlékezetes film, a „Hatodik érzék” kisfiúja (Haley Joel Osment, milyen ronda felnőtt lett belőle!) ebben a moziban a 11 éves Trevort alakítja. A filmes oldalak sok hozzászólója a világ legjobb filmjének értékeli, ez azonban erős túlzás. Egyszer nézhető, elsősorban a kissrác miatt, meg Kevin Spacey is nagyon jó benne. A vége erős túlzás. Az utolsó jelenet pedig a gyertyás felvonulással az amerikai filmgiccs típikus példája. Helen Hunt játéka nekem nem tetszett.


 
Kyuuseishu   2017. 05. 13.

Az utóbbi időben nem láttam hasonlóan megható filmet. Igazán tanulságos történet, és teljesen a kanapéra szögezett. Teljesen eltérő, szomorú sorsok összefonódását meséli el a film nagyon jó színészek tolmácsolásában. Ajánlott mindenkinek megtekinteni, aki fogékony az érzelmek megélésére.

 
harnas1207   2018. 12. 01.

Megható de könnyen felejthető egyszerű kis film. Van benne üzenet és a szereplők is szimpatikusak.

 
szafffy   2015. 06. 21.

Megrenditö, mégis felemelő történet egy kisfiúról, aki még tud hinni és nagyokat álmodni. Hisz abban, hogy lehet jobb a világ. És ezért tesz is. Nagyon jól játszik.

Haley Joel Osment
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Kevin Spacey
Haley Joel Osment
Kevin Spacey
Kevin Spacey
Helen Hunt
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Kevin Spacey
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Haley Joel Osment
Helen Hunt
Haley Joel Osment

A film összbevétele 55 707 411 dollár volt (imdb.com).

 

A film Catherine Ryan Hyde azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Abban a jelenetben, amikor édesanyja felpofozza Trevort, Haley Joel Osment arra kérte Helen Huntot, hogy tényleg üsse meg, de Mimi Leder nem engedte ezt.

(ps)
 

Haley Joel Osment a forgatáson ünnepelte tizenkettedik születésnapját, érdekesség, hogy karaktere, Trevor is a filmben tölti be a tizenkettőt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.