A királynő

The Queen

2025.04.16 Bp 1101

Zseniális téma, zseniális szereposztás, zseniális rendezés. Meg kell nézni. Helen Mirrennek külön köszönet jár.

2016.04.16 Zsceeeka

Nagyon tetszett a film , A király beszédének megnézése után egyszerűen adta magát , hogy ezt is megnézzük . Nagyon tetszett , Hellen Mirren alakítása csodás , akkor is jó film , ha azért nem minden úgy történt, ahogyan bemutatják.

2024.09.22 Kanócpapa

Nem tudom, mennyi az igazságtartalma a filmnek, de mindenesetre nagyon érdekes volt látni a királyi család reakcióit a tragédiára és a királynő vívódásait. Komoly film, jó alakításokkal!

2023.08.28 Ergit

Jól jelenítették meg az akkori eseményeket.

2015.10.18 Bimbi

tökéletesen hozza azt a hangulatot amit a témától elvártam. komoly, érdeklődést felkeltő dráma. a színészek alakítása profi meggyőző . Reális, magaval ragado történet .

2024.06.15 András408688

Elég jól visszaadja az udvar magatartását Dianával kapcsolatban. Sajnos a film nem tér ki a nyomozásra a baleset után, pedig nyílt titok, hogy felsőbb utasításra abbamaradt.

2015.01.10 csenge

Nincs még egy film, amelyik ennél jobban, emberibben vagy szebben mutatná be a királyi udvart. Helen Mirren hibátlanul alakítja a királynőt, ami semmi esetre sem nevezhető egyszerű szerepnek. A történet attól lesz igazán érdekes, hogy a történelmet mutatja be. Stephen Frears remek munkát végzett.

2015.02.17 strauboli

Helen Mirren talán a legnagyobb ma élő színésznő, aki rengeteg féle karaktert hitelesen tud és akar eljátszani. A hűvös Erzsébet is remekül áll neki. (Akárcsak a metrózás :) )

2016.03.28 DarkMoss

Remek film, amit Stephen Frears remek ötletei és Helen Mirren páratlan alakítása tesz igazán jóvá. A történet többé-kevésbé ismert, de sok érdekes részlet kerül nyilvánosságra ebben a történelmi ihletettségű drámában. A királyi család mindig érdeklődés tárgya volt, jó, hogy készült róla egy ilyen film.

2020.01.21 TeeRPaaK

azért sok helyen bele lehet kötni de az alakítás nagyon rendbe van