Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 07.

legújabb vélemény

Twilight Piroskával

Tipikusan "szépség és szörny" fantasy tiniszerelem sémára épül, akárcsak a Twilight. Meg is marad ugyanazon a szinten, tekintve, hogy unalmas, lélektelen és összecsapott hatásvadász darab, ami igyekezett meglovagolni az Alkonyat hypevonatot, de még az sem sikerült. Ha Bellának lehet vámpír és farkas pasija, akkor Piroskának ne legyen farkasember a szeretője? Felsős tinilányoknak, akik vámpírpalikról álmodoznak talán tetszhet, de nagyjából itt meg is torpan a színvonala.

 
indingo   2017. 10. 28.

A piros kapucnis karakteren kívül sok köze nincs az eredeti történethez, egy különálló alkotás. A nagy csavarra elég hamar rá lehet jönni, közepes film.


 
dulkap   2015. 07. 10.

Gyenge vérfarkasos sztori, amibe bele van erőltetve pár momentum a Piroska és a farkasból. Akár szándékos volt, akár nem, a folyamatos stúdió-hatás nem tett jót a filmnek. Pedig nem lett volna rossz, egy sötétebb hangulatú, horrorba hajló Piroska sztori.

 
rbernadett   2015. 09. 13.

Nagyon sokat vártam ettől a filmtől - a történet kötöttségéhez mérten - de nagy csalódás volt. Pedig a díszlet és a jelmezek annyira telitalálat, talán még a szereplőkkel sem volt bajom, viszont a kivitelezés összességében kevés volt.

 
Deku   2017. 11. 20.

Ez az a helyzet amikor éreztem, hogy nem a filmmel hanem velem volt baj. Nem az én stílusom. Sajnos nem volt olyan izgalmas mint gondoltam, egyszerűen nem az én ízlésemnek tervezték.

A film összbevétele 90 300 442 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 42 millió dollár volt és jelenleg 89 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Amanda Seyfriednek egy partiról rossz emlékei voltak Shiloh Fernandezről, de Catherine Hardwickenak sikerült kibékítenie őket.

(ps)
 

Amanda Seyfried kivételével a filmben szereplő többi színész vagy barna szemű, vagy barna kontaktlencsét visel.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.