68% 437 szavazat
A lány és a farkas

A lány és a farkas

Red Riding Hood
Filmadatlap
21
Vélemények (21)
29
Szereplők (29)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Galway  

FILMINFÓ

Valerie (Amanda Seyfried) egy fiatal szemrevaló lány, akinek a kezét a szülei Henrynek (Max Irons) ígérték, ám a lány sokkal inkább szeretné életét Peter (Shiloh Fernandez) mellett leélni. Az ifjú szerelmes pár azt tervezi, hogy együtt kereket oldanak, ám a faluban nem várt események történnek.… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2011.04.28.
 
2019.06.07 Norbert93

legújabb vélemény

Twilight Piroskával

Tipikusan "szépség és szörny" fantasy tiniszerelem sémára épül, akárcsak a Twilight. Meg is marad ugyanazon a szinten, tekintve, hogy unalmas, lélektelen és összecsapott hatásvadász darab, ami igyekezett meglovagolni az Alkonyat hypevonatot, de még az sem sikerült. Ha Bellának lehet vámpír és farkas pasija, akkor Piroskának ne legyen farkasember a szeretője? Felsős tinilányoknak, akik vámpírpalikról álmodoznak talán tetszhet, de nagyjából itt meg is torpan a színvonala.

1
 

Rossz film,és nem is értem Gary Oldman mit keres ebben a vérfarkasos, Piroskás semmitmondó, és unalmas alkotásban. Erre kár volt időt pazarolni, mind az alkotóknak, és mind nekem. Nem ajánlom.

0
 
2017.10.28 indingo

A piros kapucnis karakteren kívül sok köze nincs az eredeti történethez, egy különálló alkotás. A nagy csavarra elég hamar rá lehet jönni, közepes film.

0
 
2015.07.10 dulkap

Gyenge vérfarkasos sztori, amibe bele van erőltetve pár momentum a Piroska és a farkasból. Akár szándékos volt, akár nem, a folyamatos stúdió-hatás nem tett jót a filmnek. Pedig nem lett volna rossz, egy sötétebb hangulatú, horrorba hajló Piroska sztori.

0
 
2017.11.20 Deku

Ez az a helyzet amikor éreztem, hogy nem a filmmel hanem velem volt baj. Nem az én stílusom. Sajnos nem volt olyan izgalmas mint gondoltam, egyszerűen nem az én ízlésemnek tervezték.

0

A film összbevétele 90 300 442 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film költségvetése 42 millió dollár volt és jelenleg 89 millió bevételnél tart világszerte.Szerző: Bob

#2
 

Amanda Seyfriednek egy partiról rossz emlékei voltak Shiloh Fernandezről, de Catherine Hardwickenak sikerült kibékítenie őket.Szerző: ps

#3
 

Amanda Seyfried kivételével a filmben szereplő többi színész vagy barna szemű, vagy barna kontaktlencsét visel.Szerző: ps

#4
 

Sam Claflinnal már próbafelvételeket is forgattak, de Henry szerepét végül Max Irons kapta meg.Szerző: ps

#5