Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73

A mogyoró-meló 2 (2017)

The Nut Job 2: Nutty by Nature
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
32
Képek
7
Videók

Vélemények: A mogyoró-meló 2 (2017)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Rendkívül édes mese. Izgalmas kaland ismért, talán még jobb is mint az első rész mivel sokkal fantáziadúsabbra sikerült az alapprobléma, ami miatt ismét a túlélésért, élelemszerzésért harcolnak.

 
HercegPeter   2019. 07. 16.

Az első részt még moziban láttam, de szinte alig emlékszem belőle valamire. Ez a második rész sem egy nagy durranás de egyszer nézhető. A történet teljesen sablonos. A szereplők, a csavarok és a befejezés is egytől-egyig közhelyesek. Ettől eltekintve gyerekeknek bátran ajánlom, mert minden hiányossága ellenére egy aranyos rajzfilm.


 
P   2018. 10. 28.

Ez is tetszett, mint az első rész és tökéletesen bemutatja a valóságot, hogy akinek pénze van és hatalma, az bármit megtehet. A gyerekeknek jó kis mese, de a mondanivalója inkább a felnőtteknek szól.

 
tomvétsz   2017. 08. 25.

Minden közhelyessége ellenére-főleg hogy a jó legyőzi a rosszat, stb.-egy nagyon jó kis dolog, kicsiknek is mehet bátran!

 
Buffy   2017. 08. 22.

Nagyon jót szórakoztunk rajta a feleségemmel együtt, sokkal jobban bejött mint az első rész. Biztos vagyok benne, hogy a kölykök is imádni fogják...:D

 
petera050   2017. 08. 18.

Azért nem volt borzasztó, a gyerekeken biztosan tetszeni fog, de az 12 +-os korosztály számára már kevésbé befogadható. Nem győzött meg, de a közepesnél nem mondanám rosszabbnak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.