Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

A mogyoró-meló 2 (2017)

The Nut Job 2: Nutty by Nature
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
32
Képek
7
Videók

Vélemények: A mogyoró-meló 2 (2017)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HercegPeter   2019. 07. 16.

Az első részt még moziban láttam, de szinte alig emlékszem belőle valamire. Ez a második rész sem egy nagy durranás de egyszer nézhető. A történet teljesen sablonos. A szereplők, a csavarok és a befejezés is egytől-egyig közhelyesek. Ettől eltekintve gyerekeknek bátran ajánlom, mert minden hiányossága ellenére egy aranyos rajzfilm.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

Rendkívül édes mese. Izgalmas kaland ismért, talán még jobb is mint az első rész mivel sokkal fantáziadúsabbra sikerült az alapprobléma, ami miatt ismét a túlélésért, élelemszerzésért harcolnak.


 
P   2018. 10. 28.

Ez is tetszett, mint az első rész és tökéletesen bemutatja a valóságot, hogy akinek pénze van és hatalma, az bármit megtehet. A gyerekeknek jó kis mese, de a mondanivalója inkább a felnőtteknek szól.

 
tomvétsz   2017. 08. 25.

Minden közhelyessége ellenére-főleg hogy a jó legyőzi a rosszat, stb.-egy nagyon jó kis dolog, kicsiknek is mehet bátran!

 
Buffy   2017. 08. 22.

Nagyon jót szórakoztunk rajta a feleségemmel együtt, sokkal jobban bejött mint az első rész. Biztos vagyok benne, hogy a kölykök is imádni fogják...:D

 
petera050   2017. 08. 18.

Azért nem volt borzasztó, a gyerekeken biztosan tetszeni fog, de az 12 +-os korosztály számára már kevésbé befogadható. Nem győzött meg, de a közepesnél nem mondanám rosszabbnak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.