Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65

Az üldözött (2014)

A Most Wanted Man
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Vélemények: Az üldözött (2014)

 
tooker   2019. 01. 18.

legújabb vélemény

Feszült hangulatú, izgalmas, fordulatokban bővelkedő krimi -thriller. Vannak azonban a közepe felé üresjáratok, felesleges jelenetek és sablonos párbeszédek.

 
Berto49   2017. 10. 19.

John Le Carré magyarul is megjelent kémregényéből. A film nézése közben nem kellett kapkodni a levegőért, ráérősen bonyolódik a cselekmény, az iszlám terroristák üldözéséről van szó. Nem tudom, hogy minden kritika mit talált olyan zseniálisnak a néhai Philip Seymour Hoffman játékában, jó volt ugyan – mint egy pók szövögette a hálóját – de semmi különös, rengeteg más filmben sokkal nagyobbat alakított (Capote, Mielőtt az ördög rádtalál.) A halál után minden felértékelődik? Nem érzek késztetést a regény elolvasására, a szerzőt egyébként sem kedvelem.


 
Borga   2016. 11. 10.

Philip Seymour Hoffman utolsó filmjében is fájóan tökéletes módon formálta meg Günther Bachmann titkosügynök alakját. Minden pillanatát élveztem a filmnek, a vége meghökkentő volt.

 
Curacao86   2015. 04. 19.

Elképesztően vontatott és unalmas volt. A film lényegi része kb. 110 perc mondhatni de 220 percnek tűnt. Fogalmam sincs John La Carré mit tudhat "írásban", de a könyvjei filmben borzasztóan unalmasak. Hiába volt benne két-három ismertebb nagyobb név, egyszerűen üres maradt az egész film. :(

 
Ragemarci   2015. 09. 03.

Komótos anti - bond film. P.S.H nagy voltál

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

Az üldözött egy igazán feszült film, amely egy pillanatra sem engedi lankadni nézője figyelmét. Nem egy rövid darab, meglehetősen hosszúra sikerült, de ez nem is baj, hiszen jó a film. Philip Seymour Hoffman alakítását külön kiemelném.

 
miska1967   2015. 02. 01.

Lassúnak lassú film, de nekem kellemes csalódás volt, végig lekötött, érdekfeszítő volt. A színészek nagyot alakítottak, 10/10 pont jár nekik.

 
mokanszkit   2015. 02. 25.

A történet jó lett volna, ha nem húzzák el ennyire, és nem a korosodó fehér férfi van a középpontba állítva, pláne hogy voltak sokkal érdekesebb karakterek is a filmben.

 
Bogi   2016. 02. 10.

Nem tetszett annyira, valahogy nagyon sablonos és vontatott volt ahelyzet, és szerintem nem igazán volt benne semmi újszerű, ez újra egy egyszerű nyomozgatós, akciós film. egyik olyan, mint a másik.

 
piaf023   2015. 03. 24.

Nagyon tetszett. Philip Seymour Hoffman mint mindig ebben a filmben is szenzációs. Van története, izgalmas, jó film.

 
online91   2016. 07. 07.

Semmi nem történik benne. A semmi alatt nem csak azt értem, hogy nincs akciójelenet, hanem tényleg semmiről nem szól. Konkrétan elaludtam rajta, pedig szerintem még soha nem aludtam el filmen.

 
Zsombi   2016. 03. 26.

Izgalmas film volt, igazi kémregény. Ettől a stábtól mondjuk nem is vártam mást, nem csak az író baromi jó, az összes filmjét érdemes megnézni, de ráadásul Hoffman (volt sajnos) az egyik legnagyobb színész, akit valaha láttam, tökéletesen alakít itt is.

 
Ronin   2015. 10. 26.

Nem tetszett annyira, valahogy nagyon sablonos volt az alaphelyzet, és szerintem nem igazán volt benne semmi újszerű, megint egy egyszerű nyomozgatós, akciós, terroristás valami, amiből egyik olyan, mint a másik.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.