50% 49 szavazat
A negyedik angyal

A negyedik angyal

The Fourth Angel
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jack Elgin Indiába készült családjával, mikor gépeltérítők kerítették hatalmukba a járatot. Jack nem tudta megvédeni családját, csak kisebbik fia maradt életben. Az elfogott gépeltérítőket azonban néhány hónap múlva szabadon engedik. A lesújtott Jack felelősségre akarja vonni a kormányszerveket, de fellépése hasztalan. Magányos bosszúra szánja el magát. Állítólag földöntúli segítsége is akad a szent háborúban. Jules Bernard ügynököt ráállítják az ügyre, amikor egyre több kiszabadult gépeltérítő tűnik el nyomtalanul.

Rendező: John Irvin
Író: Robin Hunter
Forgatókönyvíró: Allan Scott
Zene: Paul Zaza
Ország: Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2001.12.13.
 
2023.12.24 Speedy94

legújabb vélemény

Élvezhető akció-krimi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy durva kezdet után, ahol a főhős elveszti a feleségét és a lányait, és csupán ő maga és a fia élik túl a támadást, a férfi bosszút esküdik. És így születik egy átlagos, ámbár élvezhető akció-krimi, ami nem akar több lenni annál, ami. Igaz, a film sajnos a háromnegyedénél ki is siklik. A happy end ugyanakkor nem marad el. Semmi extra film. Nem szabad úgy kezelni, mintegy világmegváltó filmet, inkább csak élvezni kell. Számomra 4 pontot ér.

0
 
2016.11.22 spikeZ

az eleje a filmnek egy jól földobott labda, aztán furcsán kombinálnak bele mindent, családi drámát, konspirációs teóriákat, de a végére csak egy gyenge triller jön ki belőle

0

A film összbevétele 848 969 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A forgatás Londonban és Párizsban zajlott.Szerző: dulkap

#2
 

Lois Maxwell utolsó filmes munkája.Szerző: dulkap

#3