A remény rabjai

The Shawshank Redemption

2015.10.30 Niki18

Nekem az egyik kedvenc filmem. Elgondolkodtató, ugyanakkor rendkívül szórakoztató is egyben. Ha ráhangolódsz, nagyon képes két és fél órára megragadni a figyelmedet, észre sem fogod venni, hogy eltelik az idő. Nagyon vékony az a határ, amivel az ízlé... Több

2016.05.10 wooderman

Bár a könyv klasszisokkal jobb volt, de természetesen azért ennek a remekbe szabott filmnek is jár az öt csillag.Fantasztikus film,tele reménnyel, érzelmekkel, hű barátsággal.Igazán érdekes film.

2015.01.25 Mate

Éppen, hogy csak egy hajszál választja el a könyv színvonalától. Olyan mesterien van megírva a forgatókönyv, és olyan hitelesen vannak eljátszva a szerepek, hogy szó szerint a fehér falak és a rácsok között éreztem magam amikor néztem.

2016.05.04 raczdavidzsolt

Reménnyel kell tekinteni a jövő felé, soha ne mond azt, hogy soha! Szuper!

2017.05.17 Zoer8993

Íme itt a másik olyan Stephen King könyvadaptáció ami érdemes arra, hogy a legjobbak között legyen. Remek a mondanivalója és iszonyatosan jól összehozták a színészeket a karakterekhez.

2015.02.27 ocso

Megindító, magával ragadó, szentimentális. Jó szereposztás, profi alakítás. Ajánlom mindenkinek.

2017.06.01 szkodvig

Remek kis film,mély történettel és mondani valóval. Nagyon megható film lett,mind a kettő főszereplő remek alakítást nyújt benne és nem csoda,hogy a Number One az IMDB-n.

2021.10.28 Milan391349

Tényleg az a film, amit mindig élmény megnézni. Szinte teljesen megegyezik a film alapjául szolgáló novellával. 100/100

2015.07.26 one1970

A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.

2025.06.03 Péter411297

Az egyik legjobb film

Csak közhelyeket tudnék mondani erről a filmről. Az a fajta, amit elkezdesz nézni, és ott ragadsz a TV előtt. :) Csodálatos! Érdekes, hogy amikor elkészült, nem aratott túl nagy sikert. Talán a kritikusokat jobban érdekelte a szintén abban az évben megjelenő Forrest Gump. Kellett kb. 10 év, hogy elfoglalja a megérdemelt helyét. Hajrá, tényleg mindenkinek legalább egyszer látnia kell! :)

2015.06.22 Tomi

Egy nagyon jó film nagyon jó színészekkel és nagyon jó történettel, de hogy ez lenne a világ legjobb filmje? abban nem vagyok biztos. Mindenesetre szerintem is egy nagyszerű alkotás.

2015.06.30 padfoot8925

A legjobb Stephen King film. Ezt a drámai filmet mindenkinek látnia kell és egyik legjobb adaptáció amit valaha láttam és szerintem egyáltalán nem túlértékelt.

2015.01.28 a.edit63

Egy örök klasszikus, nagyon jó film, kiváló színészekkel!

2015.03.23 Adell89

A sztori nem egy nagy szám, érzelmileg sem hatott meg annyira, amennyire vártam -a sörivós részt kivéve-, Tim Robbins és Morgan Freeman színészi játéka egy idő után már irritáló, mások jobban megfeleltek volna a feladatra. A könyv biztos jó, de azoka... Több