Bár a könyv klasszisokkal jobb volt, de természetesen azért ennek a remekbe szabott filmnek is jár az öt csillag.Fantasztikus film,tele reménnyel, érzelmekkel, hű barátsággal.Igazán érdekes film.
Íme itt a másik olyan Stephen King könyvadaptáció ami érdemes arra, hogy a legjobbak között legyen. Remek a mondanivalója és iszonyatosan jól összehozták a színészeket a karakterekhez.
Remek kis film,mély történettel és mondani valóval. Nagyon megható film lett,mind a kettő főszereplő remek alakítást nyújt benne és nem csoda,hogy a Number One az IMDB-n.
A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
A legjobb Stephen King film. Ezt a drámai filmet mindenkinek látnia kell és egyik legjobb adaptáció amit valaha láttam és szerintem egyáltalán nem túlértékelt.
Tényleg az a film, amit mindig élmény megnézni. Szinte teljesen megegyezik a film alapjául szolgáló novellával. 100/100
A sztori nem egy nagy szám, érzelmileg sem hatott meg annyira, amennyire vártam -a sörivós részt kivéve-, Tim Robbins és Morgan Freeman színészi játéka egy idő után már irritáló, mások jobban megfeleltek volna a feladatra. A könyv biztos jó, de azoka... Több
Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam egy filmet kétszer nézni.
Az IMDb felhasználók szavazatai alapján ez a legjobb film. Ezzel természetesen lehetne vitatkozni, hiszen hogyan is lehetne egy ilyen drámát mondjuk egy látványdús fantasyval hasonlítgatni? Sehogy. Na de lényeg a lényeg, hogy ez valóban egy kiváló al... Több