A remény rabjai

The Shawshank Redemption

2016.05.02 anita9215

Ez a film kifejezetten feledhetetlen alkotás. Az embernek elég egyszer megnéznie és biztos hogy bármikor beugrik neki. Szerintem igen választékosan válogatták ki a szereplőket a karakterekre ami nagyon jót tett az alkotásnak. Nekem egyik toplistás kedvencem és még ma is megállja a helyét.

2015.06.17 szune40

Nekem ez nagy kedvenc könyvem is volt, így érthető, hogy a filmet is azonnal megnéztem amint tudtam. Nem nagyon kellett csalódnom benne hisz egy igazán jó adaptációról van szó. King hozta a formát.

2015.06.08 veszi.peter

Imádom ezt a filmet, szerintem nagyon jól megcsinálták. Különösen szeretem a börtönös filmeket, de ne tévesszen meg senkit, ez annál sokkal többről szól.

2015.05.06 bambula

Olvastam a novellát (vagy kisregényt?) is, szerintem sikerült egy jobb filmet csinálni belőle mint az alapsztori. Nem rí le róla Stephen King stílusa, ami csak használ neki. Emellett szórakoztató, de szerintem is kicsit túlértékelt.

2015.04.17 KeriPeti

Ahogyan azt a cím is sejteti, a reményről szól. Többek között. Nagyon mély és súlyos mondanivalója van, a kitartásról és barátságról is. Zseniálisan szép film, kihagyhatatlan alkotás.

2017.11.14 baalint

Nem véletlenül klasszikus ez a film, sajnos ma mar nem sok ilyen készül. A végén az igazi csattanó, ami nem kliséken alapul, tényleg fordulatos. Van a family guy-ban is egy ilyen rész, aki szereti azt is nézze meg :)

2016.04.29 nagyniki987

Maradandó élményt nyújtó film, mert igazén hiteles, szívbe markoló és a színészek összehangolt játéka teszik a filmet annyira színvonalassá és időt állóvá. Szívesen megnézem akár többször is!

2015.10.28 krysn95

Aki tudja, hogy miért ez az IMDB legjobb filmje az jelentkezzen..persze rendben van, de azért nem kiemelkedő..és a Family Guy-os változat 20 percben összefoglalja..

2015.05.13 Szeky

A film végig olyan nyomasztó, ehhez nagyban hozzájárul a zenéje, valamint a Stephen King által megalkotott légkör. Egy remek adaptációról beszélhetünk, ami tanulságos, elgondolkodtató és nagyon jól bemutatja, hogy tényleg a remény hal meg utoljára! Egyszer mindenképpen ajánlatos megnézni!

2015.12.29 Luxury

Kitűnő alkotás, nagyszerű szereposztás és látvány. Olyan mesterien van megírva a forgatókönyv, és olyan hitelesen vannak eljátszva a szerepek, hogy szó szerint a fehér falak és a rácsok között éreztem magam amikor néztem.

2017.11.23 nagysar

Jó karakterek, egyedi történet jellemzi a filmet. Nekem néhol kicsit unalmasra sikerült de a végén tanulságos,elgondolkoztató lett. A színészek is jól alakítanak

2016.09.19 Vviktor

Megfogó, érzelmileg mélyreható film, ami elgondolkoztatja a nézőt, Hatásos dráma a kitartásról, az emberi érzésekről, a küzdelemről. A kategória kedvelőinek tetszeni fog.

2016.01.27 dóri

Mielőtt megnéztem a filmet, olvastam a kisregényt ami alapján készült. Sokszor hallani, hogy a film nem olyan jó mint a könyv, de ebben az esetben én pozitívan csalódtam.

2015.06.10 AESB

Nagyon jó film! Jó a rendezés, a történet, a szereplők! És elég hű a könyvhöz is. Nagyon megható film, megéri megnézni, akár többször is, mivel magával tudja ragadni a nézőt újra és újra.