Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Raze
 
marklar   2017. 03. 07.

legújabb vélemény

Egy kissé extrém, és brutális film lett ebből. Sört bontottam hozzá, és gondoltam, majd hátradőlök és vihogni fogok az ostoba jeleneteken. Nem is igazán számítottam rá. De be kell vallanom, hogy a sör megmelegedett a kezemben. Nagyon durva ez a finom kis gyenge nők és az agresszivitás vegyítése. Biztos, hogy páratlan, kissé öntörvényű alkotás.

 
moov18   2016. 01. 30.

Érdekes kis film volt. Főként Rachel Nichols miatt néztem meg, ő volt a fő mozgatórugója annak, hogy egyáltalán kacsintgatni kezdtem a Raze irányába. Aztán sajnos az ő karakterének elég rövid volt a kifutási ideje, amit sajnáltam, viszont ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megnéztem. Élvezhető, izgalmas, merész. Főként ezekkel a jelzőkkel tudnám illetni a filmet. A horror elemek széles tárháza megtalálható benne, erőszakos jelenetektől egyáltalán nem mentes. Mindenképp kell egy erős gyomor hozzá, a műfajjal ismerkedőknek nem ajánlatos ezzel kezdeniük. Volt benne csonttörés, fej szétzúzása a falon, halálra ütlegelés. Csupán néhány a "szemet becsukó" jelenetek közül. A film zenei- képi világa egyaránt nyomasztó, klausztrofób érzetet sugall. Egyébként az alapkoncepció is rendkívül egyedi; hasonlóval még nem találkoztam. Fiatal nőket, lányokat tartanak fogva, hogy aztán megküzdjenek a saját illetve a szeretteik életéért. Embertelen módon, föld alatti cellákban tartják őket fogva, bábuként bánnak velük. A kivitelezést elképesztő módon sikerült megoldaniuk a készítőknek. Látványos, akcióban gazdag, valószerű, aprólékos munka jellemzi tevékenységüket. A rendezés precíz és profi. A hangulathoz feltételezhetően az is hozzájárult, hogy eredeti szinkronnal néztem. Ennél még mindig lehetett volna azért jobb is, még elborzasztóbb, még provokatívabb, de a helyzethez képest kellően lekötött; ajánlom a figyelmekbe!


 
sziazo   2016. 09. 14.

Minden vér, csupa erőszak. A dráma is valahogy mindig agresszióba torkollik ebben a filmben. Azzal próbálnak feszültséget teremteni, hogy nulláról ordítoznak. Na, ne már.

Zoë Bell
Doug Jones
Sherilyn Fenn
Zoë Bell
Zoë Bell
Sherilyn Fenn
Zoë Bell
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.