Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
Videók
A szentfazék
 
Nagy Zsolt   2019. 06. 09.

legújabb vélemény

Itt bizony elhangzik az igazság

...sőt nem is egyszer! Próbálja felnyitni a fogyasztói társadalom szemét, hogy mi a fontos az életben és mi nem. Mitől boldogtalan több milliárd ember. Holott a megoldás csak bennünk van - egy karnyújtásnyira. Mivel ennyi mondanivaló a nyugati világnak túl sok és sokk, az egészet megpróbálták olyan formába önteni, hogy a kecske is jól lakjon de a káposzta is megmaradjon - több kevesebb sikerrel. Javaslom is mindenkinek, mielőtt bármit is vesz, kérdezze meg magától: szükségem van nekem erre, boldogabb leszek én ettől?! A filmet azért nézzék meg - ha nem is boldogabbak, de okosabbak lesznek biztos! :)

 
AngelCass   2018. 03. 11.

Láttam már nevettetőbb vígjáték, és jobban elgondolkoztam már más mélyebb filmen, de hogy itt a kettő műfajt keverték, az teszi élvezhetővé,többek számára elérhetőbbé a filmet. Legalább Eddie Murphy miatt is megnézik és bár csalódni fognak mert nem kapják a tőle megvárt humorforrást, de legalább gazdagodni fognak valami többel. És azért is kapott tőlem 5 csillagot mert innen származik a kedvenc mondásom a tengeri csillagokkal, amit szívesen idézek másoknak, aki érti az érti, aki nem azt pedig sajnálom. Annyit még hozzáfűznék,hogy vannak olyan filmek is mint az Interstellar (ezt is nagyon szeretem), de a Szentfazéknak sokkal érthetőbb a mondanivalója.


 
Curacao86   2015. 05. 08.

Szórakoztató és vicces, mint általában egy vígjáték. :) Azonban mégis átlagos marad, hiába próbálkozik fontos mondani valót közölni vígjátékba csomagolva, Eddie Murphy, azaz G előadásában.

 
jozsagabri   2017. 04. 24.

Kicsit gyengére sikerült vígjáték Eddie Murphy-től... láthattunk már tőle ennél sokkal fantáziadúsabb és kevésbé sablonos vígjátékokat. Nem nagy durranás...

A film összbevétele 12 065 985 dollár volt (imdb.com).

 

Eddie Murphy első PG besorolású filmje (ami Amerikában azt jelenti,hogy 6 évesek is megnézhetik, minimális szülői felügyelettel)

(AngelCass)
 

Utolsó filmje az Eddie Murphy Produkciónak.

(AngelCass)
 

A filmet Miamiban forgatták körülbelül 60M $-ból, azonban alig több, mint 12M $ keresett a mozipénztáraknál.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.