42% 45 szavazat
A tenger vadjai 2. - A zátony

A tenger vadjai 2. - A zátony

Into the Blue 2: The Reef
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy extrém tengeri kaland óriási hullámai a legvadabb izgalmak közé sodorják a két vakmerő búvárt, Sebastiant (Chris Carmack) és Danit (Laura Vandervoort). Egy férfi és egy nő óriási összeget ajánl nekik, hogy egy korallzátonynál merülhessenek, és ez rögtön kihozza belőlük a kalandort. A veszélyes hawaii zátonynál azonban kiderül, hogy klienseik nem azok, akiknek mondják magukat, és egyáltalán nem a csodás vízi világ érdekli őket. A váratlan és egyre veszélyesebbé váló események próbára teszik hőseink búvártudását, erejét, szerelmét és életösztöneit is, pedig mindezekre óriási szükségük lesz, ha élve akarják megúszni..

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.01.22.
Laura Vandervoort
David Anders
Chris Carmack
Marsha Thomason
Audrina Patridge
Laura Vandervoort
Chris Carmack
Amanda Kimmel
Mircea Monroe
David Anders
David Anders
Chris Carmack
Marsha Thomason
Laura Vandervoort
Laura Vandervoort
Chris Carmack
 
2019.07.02 petresku

legújabb vélemény

A film tele van gyönyörű csajokkal ezúttal is, de sajnos ez minden, amit ki tudok emelni. Máskülönben borzasztóan unalmas a történet, a karakterek pedig a végletekig egysíkúak. Egyszer meg lehet nézni ugyan, de felesleges.

0
 
2015.01.27 krissz001124

A 2.részben sem kellet csalódnom. Az eleje egy kicsit unalmas és azt hittem hogy nem lesz olyan jó mint az 1.rész de ahogy telt az idö egyre jobban megtetszett. Kár hogy nem Paul Walker játssza és az elözö szereplök.

0
 
2017.02.05 Denisqoo

Engem egyáltalán nem kötött le, szerintem nagyon unalmas és kiszámítható, bár nem láttam az előző részt, úgy érzem, az sem különb a folytatásnál. Minden esetre szerintem ez a film egyenesen pocsék.

0