A zongorista

The Pianist

2015.07.26 one1970

Érdekes párhuzama ez a film a háborúnak és a művészetnek. Mindemellett nem egy könnyű darab, s mondhatni nem is túl vidám egy film. Egy kissé hosszúra is sikerült, főleg úgy hogy a film első fele meglehetősen unalmas.... persze ha valakinek bejön aho... Több

2016.02.10 norbi0102

Páratlanul jó kis film lett ez. Akadnak páran, akiknek ez nem tetszik, de szerintem egészen rendben volt mind alakításilag mind rendezésileg a film. Erős történet és kedvelhető az egész.

2015.06.30 padfoot8925

Megrázó, kemény film... A film hosszúsága ellenére nem unalmas. Megható film. Ajánlom mindenkinek. Ez a film egyszerűen zseniális. Színészi teljesítmény alapján is tökéletes.

2017.10.31 edessszilvia

Nagyon régen meg szerettem volna már nézni a filmet, mert sok jót hallottam róla. Adrian Brody nagyon kitett magáért, miatta igazán érdemes megnézni!

2015.07.14 prongs2001

Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.

2016.04.11 BallEr

Nekem ez a film pörgős, eseménydús és szerethető volt. Szinte berántja a nézőt a film világába és végig repíti az egész történeten és szórakoztatja azt. Nagyon nagy kedvencem.

2015.11.20 Robi92

Érdemes megnézni mert valósághű a történet. Egy erkölcsi hibát elkövető művészről szól a film a II.világháború idején. Tökéletesen bemutatja,ami a zsidókkal történt a náci uralom alatt. Tanulságos és sokatmondó film az emberi kegyetlenségről és brutalitásról.

2015.06.30 BuBu

Rendkívül megható és megindító film. A története nagyon szomorú és megrázó, kegyetlen! Nagyon jó színészi játékkal megáldott mű, Adrien Brody kiváló alakítást nyújt!

2015.06.08 veszi.peter

Ez az egyik kedvenc háborús filmem, nagyon jól eltalálták, mindenből pont annyi, amennyi kell. Adrian Brody pedig nagyon jól megformálta a karakterét. Ajánlom bátran.

2015.05.06 bambula

Egy konkrét ember életén keresztül nézni az eseményeket teljesen más, mint a nagykép, sokkal személyesebb élmény. El sem tudjuk képzelni milyen lehetett így élni a mai kényelemből nézve, kellenek az ilyen felrázó filmek.

2017.11.17 baalint

Szegény Polanski mennyi botrányba keveredett, pedig egy tehetséges rendező. Ez kétség kívül a legjobb filmje. Egyszerre megható és elgondolkodtató. Egész estés mozinak tökéletes választás

2015.06.01 *tünde

Ez a film egyszerűen zseniális. A jelmezek és a látvány korhű! Nem szabad kihagyni!

2017.11.23 nagysar

Hangulatilag talán a Schindler listájára emlékeztet, viszont nem olyan Hollywoodi. Látszik rajta a lengyelek keze munkája :) elég szomorú a történet, és nagyon jól lehet azonosulni a főszereplővel.

2015.06.29 Mócii

Nagyszerű film, hihetetlenül magával tudja ragadni a nézőt! A története szomorú és megrázó, de szerintem mindenképpen megéri megnézni. A színészek alakítása pedig fantasztikus!