Airplane!

Airplane!

2015.06.03 sonyxxx

A 80as évek legviccesebb filmje szerintem, ami igazából folyamatosan hozza a humorosabbnál humorosabb jeleneteket és az egészet természetesen Leslie Nielsen teszi tökéletessé, akinél kevés jobb színész van arra, hogy folyamatosan megnevettessen.

2014.11.06 tamas84

Imádom ezt a filmet, a legőrültebb ilyen paródia. Akkoriban sok ilyen készült, nem mindegyik tetszett, de szerintem ez kifejezetten jó, akkora poénok vannak benne, és egy rakás klasszikus! Tudom, hogy ennek a műfajnak a kora már leáldozott, de azért ... Több

2015.05.13 Szeky

Ez az a film, amiről nem tudnék rosszat mondani. Nagyon résen kell lenni, hogy le ne maradjunk valami poénról. Végig neveti az ember, nagyon szórakoztató és lebilincselő teljesítmény szerintem egy ilyen történetet összerakni. Itt kezdődik az igazi vígjáték/paródia.

2015.06.19 Kellangy

Vígjáték paródia. Folyamatos nevetés garantált, fárasztó poénokkal. Jó hétvégi kikapcsolódás lehet, vagy egy fárasztó nap után megnézni igazi élmény lesz.

2016.02.07 pqrs

Úgy éreztem, hogy mostanra kissé elavult a humora, de lehet, hogy csak a nagy elvárásaim miatt volt. Ettől függetlenül végignevettem az egészet, így csak ajánlani tudom, mert egy vicces és szórakoztató klasszikus.

2015.07.12 Timejja

A paródiák királya/királynője. Egészen fantasztikus, hogy minden egyes párbeszédet, szituációt ki tudtk figurázni, az egész film tele van poénokkal, nagyon kell figyelni, hogy ne maradjunk le egyről sem. A magyar szinkron és szöveg készítőinek is sik... Több

2019.07.24 atombence

Azok a bolondos 80-as évek...

Az Airplane! sorozat, az egyik ha nem a legjobb paródiafilm a 80-as évekből. Mikor már azt hiszed Leslie Nielsen nem jelenik meg, egyszer csak felbukkan orvosként. Ez a film nélküle nem lenne jó. A poénok valami eszméletlenek, így ha még nem láttad, most nézd meg valahol!

2017.10.06 orlandooo

Ez tipikusan z a film amit többször is megnéznék.:) nagyon vicces, bár csak lenne több ilyen film is..:)

2016.10.21 doktorfaust

Ezekről a típusú filmekről, amikben rendszerint Leslie Nielsen parodizált híresebb filmeket, mindig azt gondoltam, hogy a Monthy Python-féle angol humor rossz utánzatai. Ezt most se gondolom másképp, szerintem ez a film, mint sok más hozzá hasonló, "abszurd humort" szeretne csinálni, de helyette csak bárgyú faviccekig jut el.

2016.02.07 Ring86

Számomra a műfaj királya. A mai napig jót tudok nevetni a poénokon. Belegondolva hogy hova jutott a műfaj... A mai felhozatalt csak erőszakkal tudom megnézni.