Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

Letöltendő élet (2020)

All Day and a Night
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
Toncsi   2020. 04. 25.

legújabb vélemény

Érdekes történet, nem könnyű szabadulni tőle. Mivel komoly kérdést jár körül, kicsit komor hangulatú, nem a néző szórakoztatására készült.

 
anonym   2020. 04. 23.

Őszintén szólva nem vártam túl sokat ettől a filmtől. Azt gondoltam, hogy egyszerű sablonsztori lesz majd, megtűzdelve a már sokszor látott klisékkel, de ehhez képest szerintem nagyon összeszedett alkotás. Csakis ajánlani tudom!


 
Torres9   2020. 04. 22.

Három történet keresztezi egymást, ezért érdemes végig odafigyelni, hogy ne veszítsük el a fonalat. Elég "kimerítő" film, de megéri megnézni, remek megközelítése a továbblépés, újrakezdés, megbocsátás témakörének.

 
Gwen_mot   2020. 04. 21.

Nem mondom, hogy egy könnyen emészthető film. A történetnek megvan a maga sajátos dinamikája, így kellett hozzá némi türelem, de nagyon megérte. Igazán fajsúlyos és mélyenszántó alkotás, aminek érdemes nekigyűrkőzni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.