Amélie csodálatos élete

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

2019.03.11 lauralaura

Csodálatos film, én bármikor nézem ösztönösen olyan boldoggá tesz, mint más film soha. Örök film!

2024.02.21 Schumy1

Kicsit zavaros nekem ez az ide-oda kapok bele stílus. Egyszer megnéztem, talán kap még esélyt.

2015.12.30 batukán

Nem tudom, hogy hová lehetne kategorizálni ezt a filmet az antibájos főhősével. Egy biztos, nekem nem tetszett. Kimondottan idegesített. Rangsoron aluli borzadály.

2017.03.09 Acropolis

Egyáltalán nem egy sablonos film. A megszokottól eltérő hangulatú, kicsit különlegesebb atmoszférájú film . Profin és hitelesen alakít benne a főszereplő színésznő.

2015.01.28 a.edit63

Nem igazán nyerte el a tetszésem, túlságosan vontatott, valahogy nem az igazi....

2015.06.30 Prücsök

Ez a film nekem nem igazán jött be. Szerintem sablonos és unalmas, semmi újat nem lehet benne felfedezni. A színészek jól játszanak, de szerintem ez kevés, ahhoz hogy élvezhető film váljon belőle.

2016.10.13 tiszaizsofi

A film azért tetszett mert nem sablonos és vannak olyan megnyilvánulások amit más filmben nem láthatunk. jók a szereplők és nagyon is a helyükön vannak. Drámai és hiteles előadásmód.

2016.06.11 Mulds

Nincs semmi probléma filmmel úgy egészébe véve. Apróbb hibák becsúsztak de ez nem ront az élményen. Könnyed kis alkotásnak is nevezhetném. Szerintem kedvelhető.

2015.07.31 Aranyhal

Könnyed, érzelmes romantikus dráma. Romantikus kategóriában a jobbak között van. Igényes rendezés, megfelelő színész válogatás. A színésznő karaktere nagyon jól passzol a szerepbe.

2019.01.13 tooker

Érzelmes , kicsit mesés, romantikus film. A színészi teljesítményben voltak ugyan hiányosságok, de a rendezés tökéletes, az aláfestő zene nagyon tetszett és jó a sztori.

2017.01.08 Wolowitz

Ahogy, belevágtam úgy bántam meg, hogy hozzáfogtam mert kolosszális sületlenség. Sajnos sok jót nem hallottam a filmről így már eleve rossz ismeretekkel ültem le elé. Azonban nem kellett csalódjak tényleg nem volt szimpatikus az egész filmnek a kivit... Több

2016.06.27 Pock

Romantikus dráma kategóriában elmegy, de egyébként egy kissé lassú cselekményű, lagymatag dráma, amin azért volt hogy unatkoztam. A színésznő karaktere jó választás ebbe a szerepbe.

2017.07.04 gerda

Kicsit fura film, fura hangulattal és érzésekkel, de pont ebből a furaságból adódóan maradtam a képernyő előtt és néztem végig a filmet. Ez a különlegesség a végére is megmaradt bennem.

2016.07.24 Igob1

Igazi egyedi film. Gyönyörű szép tanulságok hosszú történetláncú film. Gyönyörű a grafika, az animációk. Az élénk színek és a szereplők szíve, lelke csak úgy vibrál a képernyőn. Keserédes történet egyszerre kicsit, de ez így van rendjén.