Keményen bemutatja a rasszizmust!Nagyon ütős film lett.Bemutatja hogyan lehet megszívni az ilyen gátlástalan rasszista gondolkodást!
Imádom én is Edward Nortont egyszerűen zseniális, de azért nem csak őt illeti dícséret....Edward Furlong is nagyszerű alakítást nyújt a filmben!!!
Az egyik olyan film, ami után napokig rossz érzés kavargott bennem. Nem azért, mert a film rossz, ellenkezőleg. Brutális realitással ábrázolja a szélsőséges nézetek esetleges következményeit. Mindenképpen érdemes megnézni!
Egy igazán megrendítő, felkavaró film, de ugyanakkor tanulságos és szívbemarkoló! Mindenkinek ajánlani tudom, azoknak is, akik a témát annyira nem kedvelik, érdemes megnézni.
Ez a film az a fajta dráma, ami hiába állít egy családot a középpontba, a probléma kicsit nagyobb méretű, mint egy személy vagy csoport. Ám az Amerikai história X semennyire sem ad választ vagy megoldást, csak megmutatja a helyzetet - ám a néző tehet... Több
Az Amerikai história X hírhedt erőszakosságáról és szélsőséges jeleneteiről, de egy ilyen témáról nem is hiszem, hogy lehet finoman beszélni. Ez a film azok közé a mozgóképek közé tartozik, amiket egész egyszerűen nem jó nézni, hallani és befogadni -... Több
Szerintem mindent elmond ha elmesélem, hogy leültettem ez elé a film elé az egyik igen aktív szélsőséges ismerősöm aki ezek után pityergett. Komoly film!