Erős kezdés, utána kissé unalmassá fordul át, de mégis van benne egy kis „átütő erő”, ami továbblendíti a nézőt. Döntse el mindenki maga, hogy milyen is lett ez a sorozat.
Van olyan, hogy összekevered a különböző összetevőket és moslékot kapsz. És van olyan, mint ez a film is, amikor egy szuper ütős koktélt. A zenéje, az atmoszféra és a színészek is jók. Twin Peaks, Ragyogás, A dolog ilyesmikből áll össze, és nagyon fincsi. Véleményem szerint egy nagyon egyedi sorozatot csináltak, érdemes megnézni.
Kiszakított a valóságból, mikor néztem, magával ragadott. Vannak filmek, amiket a szinkron elront, élvezhetetlenné tesz, és van, mikor a filmhez hozzátesz... ez az utóbbihoz tartozik szerintem.
Borzalmasan gyenge a két főhős játéka, a szinkron is pont azon a szinten van. A tömeggyártás átka, hogy beleszaladunk ilyen sorozatokba. Nézem, nézem, de ettől még én is hitelesebben játszanám el. :D
Hasonló sorozatok
Egy pár előttem szólóval ellentétben, nekem az eleje nem igazán tetszett, kellett egy kis idő, amire ráhangolódtam, aztán egyre jobban érdekelt, mi lesz ebből. Számomra a történet nagyon jó volt, bár még nem láttam a Ragyogást, amihez hasonlították, és szerintem a Kör című filmre sem hajaz igazán, csak 1-2 olyan motívum van, ami visszajött a korból, de nem feltétlenül kötném össze. Az utolsó részt valóban összecsapták, simán kibonthatták volna meg egy részben jobban, már kb. a felénél megfogant bennem a kérdés, hogy ezt tényleg lezárják még ebben a részben? Persze a vége már teljesen kiszámítható volt, de szerintem megérdemli a 18-as karikát. Ha értékelnem kellene, egy 10-es skálán 6-7-et adnék neki, az eleje és a vége miatt. A “zenét” nagyon eltalálták, elég hátborzongató, és úgy gondolom, a női főszereplő butácska hozzáállása is abszolút helytálló.