Árvaház

El orfanato

2016.02.20 Lonka

Nagyon szeretem a spanyol filmeket, sorozatokat, mert más a vonalvezetésük és a történet sebessége. Érdekes volt az anya vívódása, miközben ő maga okozta gyermeke halálát a szellemnek semmi köze nem volt a történtekhez.

2017.12.15 Greeta

Hátborzongató a története a gyermekét elveszítő anyával. Misztikusan indul a történet, de utána egy egészen más fordulatot vett a sztori. Ajánlós film.

2019.10.30 Di Canio

Ha nem lenne ennyire sablonos a vége jobb lenne, egyszer azért megéri megnézni.

2020.10.21 petraszab

Nagyon ütős spanyol film. Besorolását tekintve talán horror, de nem az az észveszejtő, vérben tocsogós fajta. Kiszámíthatalan és nagyon meglepő a vége.

2017.10.27 SzFa

A történet magában nem lenne túl eredeti, de a befejezéssel valami fantasztikus. Néhol kicsit unalmas, de megéri megnézni, mert nem mindennapivá sikerült készíteni.

2016.04.27 D. Shaday

Számomra sokkal inkább votl dráma, mint horror, annak viszont az egyik legjobb, és ennek ellenére is bőven akadtak benne hátborzongató jelenetek. A fényképezés és a színvilág nagyon magával ragadó, emellett a főszereplőnő játéka is kimagaslóan nagysz... Több

2016.02.09 Nathan03

Le a kalappal ez előtt a film előtt. Nem szeretem a horror filmeket mert túl sablonosnak tartom őket. De ebben a filmben nagyon jól működik a horror filmekre jellemző jelenetek. Izgalmas, félelmetes és fordulatos film. Csak ajánlani tudom.

2015.05.20 a.edit63

Érzelmes és dermesztő egyszerre. Egy valódi drágakő a szellem történetek és misztikus thrillerek özönében. Ugyanakkor dráma a javából - adjuk meg a módját, ha leülünk megnézni.

2017.03.24 georgri

Nagyon ütős, fordulatos és meglepő film, nem is számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog majd. A műfaj kedvelőinek kötelező darab, többször nézős. Nekem nagyon bejött.

2016.09.06 Nnoorraa

Egyedi film, főleg az különleges, amilyen hangulatot áraszt a film. Ettől lesz egyedi és egyáltalán nem sablonos. Végig fenntartja a figyelmet, izgalmas, misztikus, magával ragadó!

2017.02.23 időjós

Tömény marhaság, amit összehordtak a készítők ebben a filmben, viszont ebből a sok marhaságból egy egész jó filmet csináltak. Abszolút élvezhető lett, de a vége full zavaros.

2016.08.23 beus1987

kellemes spanyol film, nem túl rémisztő, de mégis van benne valami borzongás. Megható a vége.

2015.08.12 Corazon.Donq

Ezek után már szinte kedve sincs az embernek filmet nézni annyira borzasztó. Próbálkozásnak éppen megteszi de ennyi és nem több. Kerülős fajta az ilyen film.

2015.08.16 spikeZ

Nagyon tetszett a film, örülök, hogy nem csak Amerikában tudnak normális filmeket gyártani, hanem a világnak ilyen filmművészeti szempontból eldugottabb zugaiból is előkerül néha egy-egy ilyen gyöngyszem. Borzasztó hatásosan tartotta fenn a feszültsé... Több