Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 12. 20.

legújabb vélemény

Kedves nyári film egy kicsit sem kedves helyzetből kimagaslóan jó színészekkel. Tiniproblémáktól kezdve a felnőttek gondjáig próbál mindennel foglalkozni és közben nevettetni. Nem mondom van mikor nem sikerül de többnyire szórakoztató.

 
Deku   2017. 07. 25.

Nagy meglepetés volt, hogy bejött nekem ez a film, a története remek és a színészek is tökéletesek voltak. Kevés ilyen film van mint ez. Kellemes könnyed kikapcsolódás és szórakozás. Nem bántam meg.


 
Edii   2015. 04. 22.

Magával ragadó kis film volt. Jó alakítások, jó történet, pont elég romantika. Úgy érzem, kicsit mindenkihez szól, mindenki meg tudja találni benne a személyre szabott mondanivalót.

 
Zsofi821   2015. 02. 02.

A film nem áll messze a valóságtól. Szerethetőek a szereplők, és talán miattuk élvezetes a film, a sztori csak másodlagos. A komoly témák ellenére könnyed marad.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

Remek, igazi "feel good" film, talán a Család kicsi kincséhez tudnám hasonlítani hangulatban. Nagyon jól folyik a medrében a történet, és pont olyan pillanatokban vicces ahol kell. Tulajdonképpen egy felnőtté válós film.

A film összbevétele 23 198 652 dollár volt (imdb.com).

 

AZ eredeti tervek szerint a film 1984-ben játszódott volna, de a költségvetés miatt nem valósíthatták meg elképzeléseiket.

(ps)
 

Sam Rockwell gyakran poénkodott a hangosbemondóval. Az egyik alkalommal megfeledkezett arról, hogy a vízi parkban gyerekek is vannak, és egy oda nem illő viccet sütött el a herpeszről. A forgatás mindaddig állt, amíg nyilvánosan bocsánatot nem kért a vízi park tulajdonosától.

(ps)
 

Jim Rash egy körúton házakat filmezett, amik jól mutatnának a filmben. Teljesen véletlenül lekamerázta Steve Carell házát is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.