Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Az első igazi nyár (2013)

The Way, Way Back
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Kedves nyári film egy kicsit sem kedves helyzetből kimagaslóan jó színészekkel. Tiniproblémáktól kezdve a felnőttek gondjáig próbál mindennel foglalkozni és közben nevettetni. Nem mondom van mikor nem sikerül de többnyire szórakoztató.

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Nagy meglepetés volt, hogy bejött nekem ez a film, a története remek és a színészek is tökéletesek voltak. Kevés ilyen film van mint ez. Kellemes könnyed kikapcsolódás és szórakozás. Nem bántam meg.


 
Edii   2015. 04. 22.

0

Magával ragadó kis film volt. Jó alakítások, jó történet, pont elég romantika. Úgy érzem, kicsit mindenkihez szól, mindenki meg tudja találni benne a személyre szabott mondanivalót.

 
Zsofi821   2015. 02. 02.

0

A film nem áll messze a valóságtól. Szerethetőek a szereplők, és talán miattuk élvezetes a film, a sztori csak másodlagos. A komoly témák ellenére könnyed marad.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

0

Remek, igazi "feel good" film, talán a Család kicsi kincséhez tudnám hasonlítani hangulatban. Nagyon jól folyik a medrében a történet, és pont olyan pillanatokban vicces ahol kell. Tulajdonképpen egy felnőtté válós film.

 
zsirafcica   2018. 03. 17.

0

Fantasztikus film. Tökéletesen szemlélteti, hogy a csendes, visszahúzódó, látszólag magának való srác, hogyan oldódik fel, és talál magára a megfelelő környezetben, és a megfelelő emberek között. Hogyan ismerkedik meg a szerelemmel, találja meg az ig... több»

 
Leoni   2016. 04. 30.

0

Nagyon jó film, emlékezetes karakterekkel, hangulatos zenékkel, és az introvertáltaknak különösen tetszhet, hiszen ők értik meg igazán, hogy milyen ilyennek lenni. Sam Rockwellt az ilyen barátságos szerepekben nagyon szeretem, amikor teljesen lazán ismerkedik össze a sráccal, és bevezeti a saját barátai körébe.

Galéria (12)

Videók (1)

A film összbevétele 23 198 652 dollár volt (imdb.com).

 

AZ eredeti tervek szerint a film 1984-ben játszódott volna, de a költségvetés miatt nem valósíthatták meg elképzeléseiket.

(ps)
 

Sam Rockwell gyakran poénkodott a hangosbemondóval. Az egyik alkalommal megfeledkezett arról, hogy a vízi parkban gyerekek is vannak, és egy oda nem illő viccet sütött el a herpeszről. A forgatás mindaddig állt, amíg nyilvánosan bocsánatot nem kért a vízi park tulajdonosától.

(ps)
 

Jim Rash egy körúton házakat filmezett, amik jól mutatnának a filmben. Teljesen véletlenül lekamerázta Steve Carell házát is.

(ps)
 

Steve Carell először visszautasította Trent szerepét, mert a családjával ment kirándulni, de amikor kiderült, hogy a forgatás csak pár mérföldre lesz a szállásuktól, mégis elvállalta.

(ps)
 

Caitlyn karaktere eredetileg egy jelentéktelen tini mellékszereplő lett volna, de amikor a szerepet Maya Rudolph-nak adták, a forgatókönyvírók megváltoztatták terveiket.

(ps)
 

Steve Carell mindössze 10 napot töltött a forgatáson.

(ps)