Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 25.

Nagy meglepetés volt, hogy bejött nekem ez a film, a története remek és a színészek is tökéletesek voltak. Kevés ilyen film van mint ez. Kellemes könnyed kikapcsolódás és szórakozás. Nem bántam meg.

 
Edii   2015. 04. 22.

Magával ragadó kis film volt. Jó alakítások, jó történet, pont elég romantika. Úgy érzem, kicsit mindenkihez szól, mindenki meg tudja találni benne a személyre szabott mondanivalót.


 
Zsofi821   2015. 02. 02.

A film nem áll messze a valóságtól. Szerethetőek a szereplők, és talán miattuk élvezetes a film, a sztori csak másodlagos. A komoly témák ellenére könnyed marad.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

Remek, igazi "feel good" film, talán a Család kicsi kincséhez tudnám hasonlítani hangulatban. Nagyon jól folyik a medrében a történet, és pont olyan pillanatokban vicces ahol kell. Tulajdonképpen egy felnőtté válós film.

 
zsirafcica   2018. 03. 17.

Fantasztikus film. Tökéletesen szemlélteti, hogy a csendes, visszahúzódó, látszólag magának való srác, hogyan oldódik fel, és talál magára a megfelelő környezetben, és a megfelelő emberek között. Hogyan ismerkedik meg a szerelemmel, találja meg az igaz barátokat, mer újra szembenézni a világgal, és bebizonyítani, hogy márpedig ő igenis több, mint egy egyszerű kis "hármas", és igenis van "hatos". Szívmelengető történet, kellemes szórakozást biztosít, tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki kikapcsolódásra vágyik.

A film összbevétele 23 198 652 dollár volt (imdb.com).

 

AZ eredeti tervek szerint a film 1984-ben játszódott volna, de a költségvetés miatt nem valósíthatták meg elképzeléseiket.

(ps)
 

Sam Rockwell gyakran poénkodott a hangosbemondóval. Az egyik alkalommal megfeledkezett arról, hogy a vízi parkban gyerekek is vannak, és egy oda nem illő viccet sütött el a herpeszről. A forgatás mindaddig állt, amíg nyilvánosan bocsánatot nem kért a vízi park tulajdonosától.

(ps)
 

Jim Rash egy körúton házakat filmezett, amik jól mutatnának a filmben. Teljesen véletlenül lekamerázta Steve Carell házát is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.