85% 78 szavazat
Az én kis falum

Az én kis falum

Vesničko má středisková
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jiří Menzel filmjének köszönhetően mindmáig Bán János, alias Otík Rákosník a legismertebb magyar színész Csehországban. Zdeněk Svěrák története a bugyuta kocsikísérőről, aki változó sikerrel próbálja felvenni a lépést Pávek úrral, és mindvégig hisz abban, hogy a tőle kapott fülvédőnek… Több


Rendező: Jiří Menzel
Forgatókönyvíró: Zdeněk Svěrák
Ország: Csehszlovákia
Premier (HU): 2001.11.14.
 
2022.08.04 Reitman

legújabb vélemény

Nagy kedvenc! Nagyszerű film! Mindenkinek, akinek mutattam imádta, legyen az amerikai, japán vagy francia, de nem ismertek, ami érthetetlen hiszen milliószor rosszabb hollywoodi filmek világhírűek. A csehek meg ki is használtak a cseh es szlovák nyelv közti különbségeket, az sajnos nem jött át a szinkronon.

0
 
2017.08.31 Deku

Eszméletlenül rossz film lett. Engem ez már teljesen az elejétől untatott nem volt benne semmi eredeti, semmi extra, semmi izgalom. Hiába gondoltam, hogy lesz benne valami értékelhető.

0
 
2016.02.08 doroffee

Egy csodálatos Menzel-film. Nagyon szerethető, édesbús alkotás átlagosnak tűnő, de mégis különleges karakterekkel, és azzal a kis faluval, amely szinte már karakterré válik a filmben.

0
 
2017.05.14 Kristofalmos

Egy tele életkedvvel lévő,remek humorú filmklasszikus ez amelyben olyan fontos és súlyos problémákról beszélnek mint például az öregedés,a házasságbeli problémák vagy például Menzel egyik kedvence,a kamaszkor elhagyása és az abból eredő fájdalmak(pl.:szerelem).Nagy kedvencem ez a film.

0