Ansel Elgort egy interjúban arról beszélt, hogy számára nagyon könnyűnek tűnt a forgatás: – "Már a legelején olyan forgatókönyvet kaptam, hogy mindenütt be volt írva, melyik zene szól majd éppen – nyilatkozta a Csillagainkban a hiba óta igazi sztárrá vált színész. – Tudtam, hogy olyan film készül, amilyen nem volt még. A forgatás meg laza volt: ha reggel nem késtem el, és tudtam a szövegem, akkor már mindenki elégedett volt velem. Úgyis minden jelenetemben ott volt mellettem Kevin Spacey vagy Jamie Foxx vagy Jon Hamm… ők jóra csinálták a jelenetet, én meg kedvesen mosolyogtam mellettük. Ennyi." (IC Press)
A filmben egy cameo erejéig a Red Hot Chilli Peppers legendás basszusgitárosa, Flea is tiszteletét teszi.
Ez a második alkalom, hogy Kevin Spacey és Jamie Foxx együtt állt a kamerák elé. Az első a Förtelmes főnökök volt.
A filmet a rendező 2003-as, a Mint Royale "Blue Song" című dalához forgatott videoklipje inspirálta, melyben Noel Fielding alakította a bankrablókat fuvarozó zeneőrült sofőrt.
A film rendezője, Edgar Wright 2017. január 8-án a hivatalos Twitter-csatornáján azt írta, hogy Merly Streep is szerepelni fog az új filmjébe, azonban nem sokkal ezt követően törölte a megosztást.
A film forgatási munkálatai 2016. február 17-én kezdődtek el Atlantában, és 2016. május 13-án értek véget.