Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Csajkor (2014)

Bande de filles
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
4
Videók
Csajkor
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
tamas84   2015. 11. 27.

legújabb vélemény

Lerágott csont, ezt a sztorit már vagy ezerszer láthattuk. Minden ízében közepes mozi, a franciáktól általában többet várok.

 
LionScot   2015. 03. 14.

Jó, jó... De már láttam hasonló filmeket, így nem tudott újat mutatni... Számomra vontatott és unalmas volt, igaz, legalább a szereplők jól alakítottak.


 
modora   2015. 03. 17.

Csalódtam ebben a filmben, unalmas volt, a szereplőválogatás sem igazán tetszett. Egészen másra számítottam, engem nem kötött le, lassú volt és fárasztó.

 
Ott volt a lehetőség, hogy ezen az alkotáson keresztül egy olyan perspektívát lássunk, amilyet még eddig nem, de ilyen szempontból a Csajkor szöges ellentéte Richard Linklater alkotásának, amellyel (Franciaországon kívül) mindenhol igyekeztek párhuzamot húzni a forgalmazók. több»

A film összbevétele 1 862 990 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Marieme és testvére az EA Sports FIFA 13-at című videojátékát játsszák.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.