Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A szerelem útján (2014)

Before We Go
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Chris Evans
Alice Eve
Alice Eve
Chris Evans
Chris Evans
Chris Evans
Alice Eve
Chris Evans
Alice Eve
Alice Eve
Chris Evans

Videók (4)

 
Klauka89   2021. 09. 12.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Evans miatt megéri megnézni. 10/4. A legjobb rész benne nekem, mikor a srác megpróbál segíteni a lánynak, aztán végül a csaj sarkon fordul és otthagyja. Majd bemegy egy olyan utcába, ahol 3 veszélyesnek és kötekedőnek tűnő férfi fixírozza őt az utca ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 08. 15.

0

Nagyon átlagos romantikus film. Próbálkozik a humorral de nem segít rajta. Kis bájos története van de ennyi az egész repertoár. Nem tud kimagasló lenni és az elnyújtott párbeszédek a semmiről vagy éppen a mindenről egyszerre kicsit összekavar és untat. Nem érdemes szerintem megnézni.

 
Szilonka   2017. 07. 18.

0

Eléggé melankolikus az egész film és hétköznapiak a párbeszédek, ami persze nem baj. Én talán egy kicsit humorosabb oldalra mentem volna el. Valami befejezésnek örültem volna.

 
andor50   2016. 04. 17.

0

Szeretem az ilyen filmeket, talán emiatt nem is zavarnak a film hibái. Szerintem nagyon aranyos és romantikus. Nem olyan jó mint a Mielőtt felkel a nap, vagy mint a Mielőtt lemegy a nap, de ettől függetlenül nekem nagyon bejött. Chris Evans egész jó rendezőnek is.

 
Lonka   2017. 07. 25.

0

Chris Evans első rendezésének szerintem megfelelt a film. A történet a véletlenekről szólt, ahol találkozik két ember, akiknek közösen szükségük van egymásra.

 
Greeta   2019. 07. 29.

0

Nem érintette meg a film a szívemet, pedig azt várná egy romantikus filmtől az ember. Lassan építkezett és a végére sem lett belőle semmi.

 
Timcsi   2019. 03. 09.

0

Nem hagy túl sok maradandót maga után, holott Christ nagyon kedvelem. A története olyan semmilyen.

 
Rendezői debütálásában Amerika Kapitány a hétköznapi hősök gúnyáját ölti magára. Chris Evans első próbálkozása a kamera mögött meglepően jólesőre sikeredett. több»