Benjamin Button különös élete

The Curious Case of Benjamin Button

2015.01.22 sggyula

Szuper film, ajánlom.

2015.03.16 pottyospanna

Hát ehhez hasonló filmet még nem láttam az biztos. Néha picit fura volt, és talán vontatott is, de egyébként egy szép történetet mutat be. Összességében nagyon tetszett.

2015.01.26 lmarci

Akármekkora port kavart és hatalmas híre volt, szerintem unalmas, vontatott. Össze lehetett volna foglalni kb 1 bő órában is. Nem tetszett. A vontatottsága miatt a cselekmény sem kötött le.

2015.03.04 Agnes96

Érdekes az elgondolása a filmnek, és a megvalósítása is jól sikerült. A karakterek szerethetők, és sok érdekes dolgot vet fel az élettel és az idővel kapcsolatban.

2015.02.11 pillacica7

Nekem adott valami újat amit nem minden filmtől kap meg az ember, magával ragadó. Ugyan kicsit vonatott de szerintem hihetetlen és egyedi film. Többször is meg lehet nézni.

2015.01.31 sanyika

Nagyon szomorú film Szegény Benjaminnnak nem olyan az élete mint egy átlagos emberé, mivel ő visszafele fejlődik, nem előre, öregen születik és újszülöttként hal meg Nagyon együtt lehet érezni a filmel én sírtam is rajta a végén, ezért is, ha lehetne, 10 pontot is adnék rá.

2015.03.09 napraforgó1

Összességében elég jó film. Kicsit vontatottra sikerült. Érzelmes, romantikus. Nekem tetszett, és az alakítások is nagyon rendben voltak, Pitt tényleg nem csak egy szépfiú, csak ajánlani tudom!

2015.02.25 mambi985

Összességében elég jó film. Kicsit vontatottra sikerült. Érzelmes, romantikus film, néhol halvány humorral fűszerezve. Egyszer meg lehet nézni.

2015.01.28 Kristófka

Nagyon sajnáltam benne Benjamint az elején azért mert nem lehettet rendes gyerekkora a végén meg azért mert akit szeretett nem lehettet vele és még megis halt a kezébe mivel visszafele fejlődőtt nem ugy mint más ember.

2015.03.31 trngr

Különleges film volt nagyon szórakoztató és elgondolkodtató.Mindenkinek ajánlom egyedi moziélmény

2015.03.28 tuskólédi

Imádom ezt a filmet. Annak ellenére, hogy a történet életszerűtlen, mégis olyan valósnak tűnik az egész a szereplők küzdelmeitől, érzelmeitől. Dramaturgiailag nagyon jól van felépítve; a díszlet, jelmez, smink, vizualitás zseniális. Öszínte, megindító, szerencsére nem fordult át nyálasan giccses ömlengésbe.

2015.02.22 ildimari92

Nagyon szép film. David Fincher az én szememben óriási rendezővé nőtte ki magát. Ráadásul ez a műfaj eddig egyedinek számít neki, de ezt is jól megoldotta. Jár neki az elismerés. A színészeknek úgyszintén. Brad Pitt óriásit alakított Cate Blanchett-el egyetemben. Nagyon ajánlom mindenkinek. Végig sírtam.

2015.04.30 borka91

Hihetetlenül érdekes film! Nagyon jók a szereplők, és bár maga a történet elég szürreális, mégis azt mondom, hogy minden életkorban jól ábrázolta az érzéseket, érzelmeket, tulajdonságokat.

2015.11.12 KATE

Egy nagyszerű, melankolikus szerelmi történet, ami több generációt felölelve képes keresztül vinni a történetet, és korszakalkotó vizuális effektek szempontjából is. Igazi testamentuma Fincher szakmai tudásának és történetmondási képességeinek.