Benjamin Button különös élete

The Curious Case of Benjamin Button

2015.11.12 KATE

Egy nagyszerű, melankolikus szerelmi történet, ami több generációt felölelve képes keresztül vinni a történetet, és korszakalkotó vizuális effektek szempontjából is. Igazi testamentuma Fincher szakmai tudásának és történetmondási képességeinek.

2015.06.21 kodin1

Szerintem a rendező csak ki akarta élni saját nagyzolási mániáját, függetlenül attól, hogy a cselekmény igényt tartott-e rá. Érzem, hogy manipulálni akar, és ezért hidegen hagy. Olyan végtelennek tűnik ez a három óra, hogy úgy érzem, beleőszültem. Cs... Több

2015.04.01 santa3991

Nagyon egyedi film, kitűnő alakítással. A kategóriájában és a történetben is páratlan.

2016.06.09 Durran

Pitt karizmatikus alakítást nyújtott, és Blanchett valóban kortalan. A halandó szerelem korlátokat áttörő hatalmának gyönyörű, átfogó képét adja a film. Az ember úgy érzi, hogy egyszerre öregedett és fiatalodott meg a szívében.

2015.04.03 Hanna_09

Egy csodálatos film, mely érdekes témát ölel fel. A cselekmények és elbeszélések ugyan vontatottak, de a vége nagyon megható. Brad Pitt pedig lenyűgöző mint mindig.

2015.02.10 JacobDannyl

Benjamin különös helyzetében a legcsodálatosabb, hogy higgadtan veszi tudomásul nehéz életét, és nekem pont ez miatt nem szomorú a film, hanem erőt ad.

2020.06.16 Alka

A film jó meg érdekes a története, de szerintem uncsi.