Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%

Boldogság (2021)

Bliss
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Owen Wilson
Salma Hayek
Salma Hayek
Owen Wilson
Owen Wilson
Salma Hayek

Videók (1)

 
brsvktr87   2021. 02. 08.

legújabb vélemény

0

Mike Cahill ezt most bebukta. Hiába Hayek és Wilson, ez a film egyszerűen pocsék, és tényleg rá elpazarolni rá az időt...

 
Emmersson   2021. 02. 03.

0

Mike Cahill nem sok filmet jegyez, de az a néhány mozi erős. Két közepes színész (Igen, azok.. SH dögös 50-es, de eddig talán csak a Fridában mutatott komoly alakítást. OW munkássága pedig magáért beszél.) most kitesz magáért, és felnő a feladathoz.

1
 
dadi   2021. 02. 07.

0

Valami jópofa vígjátékra számítottam, ehelyett egy zavaros, zagyva és inkább zavarba ejtő filmet kaptam, ami annyira unalmas, amennyire érthetetlen is.

 

A filmet Los Angelesben, Kaliforniában forgatták.

(hp)
 
Szerencsétlen műfajbesorolása következtében a filmet tényleg könnyű túlbonyolított sci-fiként látni, amely messze nem éri el a Mátrix, a Vanília égbolt vagy az Eredet színvonalát. Csakhogy a Bliss nem ebben a versenyben indult, hanem a drogfilmek kategóriájában, és abban – ha a kivitelezést itt-ott érheti is jogos kritika – egyedi látásmódot hozott. több»
 
A Netflix és az HBO Go újabb és újabb tartalmai mellett egyre inkább érdemes magyar nyelvű kontentre vágyó tekintetünket az Amazon Prime Video kínálatára vetni, ugyanis az utóbbi időben elkezdődött a szolgáltató magyar lokalizációja. Az ütem még lassú, de akadnak már kellemes meglepetések, mint például az 1-2 éve elkészült Mr. Robot szinkron. Nemrég pedig ilyen kellemes pillanat volt az, hogy rögtön magyar felirattal is elérhetővé vált az Owen Wilson és Salma Hayek főszereplésével készült Bliss. A kérdés, hogy jól járt-e a magyar közönség egy ilyen “fizess elő”-beetetéssel. több»