Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
50%

Boldogság (2021)

Bliss
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
brsvktr87   2021. 02. 08.

legújabb vélemény

0

Mike Cahill ezt most bebukta. Hiába Hayek és Wilson, ez a film egyszerűen pocsék, és tényleg rá elpazarolni rá az időt...

 
Zoltán384453   2021. 02. 03.

0

Mike Cahill nem sok filmet jegyez, de az a néhány mozi erős. Két közepes színész (Igen, azok.. SH dögös 50-es, de eddig talán csak a Fridában mutatott komoly alakítást. OW munkássága pedig magáért beszél.) most kitesz magáért, és felnő a feladathoz.

1

 
dadi   2021. 02. 07.

0

Valami jópofa vígjátékra számítottam, ehelyett egy zavaros, zagyva és inkább zavarba ejtő filmet kaptam, ami annyira unalmas, amennyire érthetetlen is.

Galéria (5)

Owen Wilson
Salma Hayek
Salma Hayek
Owen Wilson
Owen Wilson
Salma Hayek

Videók (1)

 

A filmet Los Angelesben, Kaliforniában forgatták.

(hp )
 
Szerencsétlen műfajbesorolása következtében a filmet tényleg könnyű túlbonyolított sci-fiként látni, amely messze nem éri el a Mátrix, a Vanília égbolt vagy az Eredet színvonalát. Csakhogy a Bliss nem ebben a versenyben indult, hanem a drogfilmek kategóriájában, és abban – ha a kivitelezést itt-ott érheti is jogos kritika – egyedi látásmódot hozott. több»
 
A Netflix és az HBO Go újabb és újabb tartalmai mellett egyre inkább érdemes magyar nyelvű kontentre vágyó tekintetünket az Amazon Prime Video kínálatára vetni, ugyanis az utóbbi időben elkezdődött a szolgáltató magyar lokalizációja. Az ütem még lassú, de akadnak már kellemes meglepetések, mint például az 1-2 éve elkészült Mr. Robot szinkron. Nemrég pedig ilyen kellemes pillanat volt az, hogy rögtön magyar felirattal is elérhetővé vált az Owen Wilson és Salma Hayek főszereplésével készült Bliss. A kérdés, hogy jól járt-e a magyar közönség egy ilyen “fizess elő”-beetetéssel. több»