Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Books of Blood (2020)

Books of Blood
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
BoBamburg   2021. 07. 13.

legújabb vélemény

0

Na ez nagyon kellemes meglepetés volt. Szeretem a minőségi horrort és az antológia filmeket is, ez pedig szépen ötvözi a kettőt. Remekül összerakott történetek, szép látványvilág és borzongató hangulat.

 
Kóborló   2020. 12. 03.

a nap véleménye

2
A holtak könyve

2020 rendkívül szomorú évként fog bevonulni az emberiség történelemkönyveibe a rengeteg áldozatot követelő, világméretűvé fejlődött koronavírus-járvány miatt. A rengeteg megbetegedések mellett olyan mélypontra taszította a világ gazdaságát, hogy azt ... teljes kritika»

 

A film történetéül szolgáló Clive Barker novellát 2009-ben már egyszer megfilmesítették Clive Barker: A vér könyve címen.

(Kóborló )
 

Brannon Braganak ez volt az első egész estés rendezése, korábban csupán sorozatok egyes részeit rendezte.

(Kóborló )
 

A történet megtalálható Clive Barker 1984-ben írt, Vérkönyvek című novellagyűjteményében, a filmhez azonban két kiegészítő történetet is hozzáírtak.

(Kóborló )
 

Eredetileg egy sorozat formájában látott volna napvilágot ez a történet, majd később úgy döntöttek a készítői, hogy antológiaként mutatják majd be.

(Kóborló )
 
Összességében nem csalódtam a Books of Blood-ban. A színészeket jól választották meg, a szálakat szépen egybefonták, a zene nagyon jó volt, a képi világ egyszerű, de ez nem baj (bár az effektek kicsit bénácskák voltak, de nem zavaróan). több»