Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A szoba (2019)

The Room
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Kevin Janssens
Olga Kurylenko
Kevin Janssens
Kevin Janssens
Olga Kurylenko
Kevin Janssens
Olga Kurylenko

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 10.

legújabb vélemény

3
A másik foteles. Én is itt vagyok, persze.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Gyorsan lekopogom, hogy a film nekem nagyon tetszett. Egy sima dráma volt, semmi más, ne keverjünk bele más elemeket. Christian Volckman megfogta a lényeget! Egy kétszemélyes kamaradarab, amit Kate (Olga Kurylenko) és Matt (Kevin Janssens) tökéletese... teljes kritika»

2
 
BoBamburg   2020. 12. 02.

1

Egész hangulatos, pörgős és ötletes film. Habár van egy hibája, méghozzá, hogy szerintem túl sok hasonlóságot mutat a Vivarium című filmmel. Az viszont egy ütősebb alkotás. De ha valaki csak valami laza, könnyed horrort nézne, tök jó választás a The Room.

 
stevepisti   2020. 10. 15.

1

Egy szoba ami minden kívánságodat teljesíti!? Nehéz okosan használni. Jó ötlet, minimalista helyszínnel, kevés szereplővel, nem bonyolult történettel, mégis végig izgalomban tud tartani. Nem bonyolították túl a történetet, nincsenek fölösleges mellék... több»

 
Timike   2020. 09. 22.

1

Érdekes kérdéseket feszeget a film. Hol a határ? Meddig vagyunk képesek elmenni, ha bármit kívánhatunk?A pénz boldogít? Nekem napokig a fejemben volt néhány jelene a filmből és hogy ott adott helyzetben miként cselekedne az ember.

 
szksz   2020. 09. 13.

1
Felnőtteknek szóló mese

Igazság szerint azt kell mondanom, hogy láttam már kevésbé gyengét, és még az sem volt jó. Mindig szeretem látni az összefüggéseket, ez most nem sikerült.

 
Enikő Kóbor - Hanti   2021. 04. 05.

1

Régen láttam ennyire jó, izgalmas, fordulatos filmet. A színészek alakitasa is parádés. Végre nem egy 517. ugyanarra a kaptafára gyártott film.

 
indingo   2020. 08. 22.

0

Nekem tetszett a film, bár kicsit hasonlít a Cameron Diaz féle, A doboz című filmre. Érdekes maga a sztori, és viszonylag izgalmasan is tálalták.

 
Főleg olyanoknak jöhet be, akiknél nem kritérium, hogy a történteknek füle is legyen, meg farka is egyszerre. A történetekben logikát keresők kerüljék. több»