Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
A buborék srác
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

legújabb vélemény

Ciki gáz de végig szenvedtem, azért h másnak ne kelljen. Hiába van benne Jake nem túl megindító ahogy szerencsétlenkedik... ja és hozzáteszem minden egy gyenge és klisés romantikus szál köré van fonva. Ne nézd meg kategória.

 
indingo   2018. 01. 10.

Az elején azt hittem, hogy tetszeni fog. Az indulás, az alap ötlet jó volt. Míg otthon van a srác addig érdekes a történet. Utána eléggé gyerekes lesz, Jake olyan, mint egy nem normális. Meg ez a haj!


 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Az a baj az egésszel, hogy nevetséges volt. Holott valamilyen szintem a nézőnek sajnálnia kellett volna a srácok, hogy örökre egy felfújható izébe lesz zárva.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Mitch Holleman
Jake Gyllenhaal
Dave Sheridan
Marley Shelton
Marley Shelton
Jake Gyllenhaal
Swoosie Kurtz

A film összbevétele 5 002 310 dollár volt (imdb.com).

 

A film igazi bukás volt, a 13 millió dollárból készült film, csak 5 milliót hozott vissza, és a kritikusok is negatív véleménnyel voltak róla.

(Mavil)
 

A cirkuszi rémek közül az Lester Green, az apró termetű afroamerikai mikrocefáliában szenved a valóságban, Amerikában Beetlejuice néven ismerik.

(Mavil)
 

A filmben szereplő Jimmy-hez hasonlóan a valóságban is léteznek olyan emberek, akik egész életüket egy szobában kénytelenek leélni immunbetegségük miatt.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.