Kézipoggyász

Carry-On

2024.12.29 ospir Nézhetetlen

Értékelhetetlen

Érvelések, okoskodások, bugyuta szövegek, időhúzás, időhúzás, NAGY piros kijelzős visszaszámlálás, csak az időt nem kapod vissza, amit erre a filmre szánsz. Gagyi hulladék, ami jó promót kapott. A legjobb hozzászólás, amikor elmesélik az egész filmet, hogy a karakterek után pontokat kapjanak. Sok ész kell hozzá, gratulálok.

2025.01.14 Klauka89

Jól felépített, izgalmas film volt számomra. Nem annyira kiemelkedő, amit még 5 év múlva is emlegetünk, de kikapcsolt másfél órára. Jason Bateman nagyon jól hozta a zsaroló szerepét.

2025.01.12 Kapszaicin

Kiválóan felépített, izgalmas cselekményszálon fut a történet. Természetesen tele van képtelenségekkel, de az izgalmas fordulatok tükrében ezek megbocsáthatók, és inkább szórakoztatnak, mint megbotránkoztatnak. Az alapötlet tudott újat nyújtani. Neke... Több

2025.06.19 KCintia

Hétköznapi estékre ajánlott

Elnézve néhány logikai bakit a filmben, teljesen vállalható volt. Egy fárasztó munkanap után szerettem volna este valamit nézni, és számomra ez megfelelő volt. Chill film volt, ha mondhatjuk így. Pörög, jó a cselekmény. A "gonosz" karakterét pedig nagyon csíptem.

2024.12.26 László

Követi a Die Hard sémát a Carry-On.

Mindkét film a karácsonyi időszakban játszódik, ahol egy hétköznapi ember kerül veszélybe, és válik egy terrorista fenyegetés kulcsfigurájává. Főhősünk itt is kénytelen a saját leleményességére támaszkodni a túléléshez és, hogy megmentse a terhes feleségét és még sok ártatlan civilt. A film első fele kissé lassú, már-már unalmas, ami szerencsére később izgalmasra vált, ahogy felgyorsulnak az események!

2024.12.14 Fikatours_blogger

Jópofa ötletnek tartom, hogy egy csomagvizsgáló köré építsenek akciófilmet, és a négyes értékelésembe azt is belevettem, hogy szabályos, kerek történetet írt a szerző, de valójában ez az alkotás csak egy erős közepes. (Ha a főszereplők kvalitásait figyelem, akkor még az sem.)

Ütős

Sokáig halogattam, hogy megnézzem, mert nem vártam tőle sokat. Igazán meglepett, mert nagyon ütős pszichológiai thriller volt. Aki nem bírja a feszkót, az ne nézze meg, vagy legalábbis ne este! Szuper film volt.

2025.06.13 Török389133

Már a film legelején lehet tudni az egész cselekményt, és ezt meg sem próbálják érdekesebbé tenni, vagy feldobni valamivel. Teljesen sablonos, és nagyon unalmas végig.

2024.12.14 aliasteáscsésze

Semmi extra

A szokásos unalmas netflixes gagyi. Nem kell aggódni. A homoszexuális szereplők benne vannak, és ismét lényegtelen a beállítottságuk a „cselekmény” szempontjából. Most már tényleg meg kell fogadnom, hogy csak akkor nézek netflixes hulladékot, ha el akarok aludni.

2024.12.23 Zoltán383985

Irány Tahiti

A filmet megnéztem. Nem annyira pörgős a film, de teljesen leköti az embert. Úgy gondolom, hasonló, mint A fülke c. film. Vicces volt a személyzet a film elején, ahogy kezelni próbálják a „stresszes” utasokat. Számomra maradt pár nyitott kérdés, de ez legyen az én hibám. Összegezve, erős négyes a film...

2024.12.21 Strausz Odett

Elmegy

Jó kis hétvégi film. Egyszer nézhető.

2024.12.16 Deniel

Egyszer éppen meg lehet nézni

Sokat nem kell várni a filmtől! Kiszámítható, sablonos és elég gagyi lett az egész, ráadasul sok az idegesítő szerencsétlenkedés benne. III. osztályú akciófilm!

2025.02.15 Péter

Jó volt