Érvelések, okoskodások, bugyuta szövegek, időhúzás, időhúzás, NAGY piros kijelzős visszaszámlálás, csak az időt nem kapod vissza, amit erre a filmre szánsz. Gagyi hulladék, ami jó promót kapott. A legjobb hozzászólás, amikor elmesélik az egész filmet, hogy a karakterek után pontokat kapjanak. Sok ész kell hozzá, gratulálok.
Jól felépített, izgalmas film volt számomra. Nem annyira kiemelkedő, amit még 5 év múlva is emlegetünk, de kikapcsolt másfél órára. Jason Bateman nagyon jól hozta a zsaroló szerepét.
Kiválóan felépített, izgalmas cselekményszálon fut a történet. Természetesen tele van képtelenségekkel, de az izgalmas fordulatok tükrében ezek megbocsáthatók, és inkább szórakoztatnak, mint megbotránkoztatnak. Az alapötlet tudott újat nyújtani. Neke... Több
Elnézve néhány logikai bakit a filmben, teljesen vállalható volt. Egy fárasztó munkanap után szerettem volna este valamit nézni, és számomra ez megfelelő volt. Chill film volt, ha mondhatjuk így. Pörög, jó a cselekmény. A "gonosz" karakterét pedig nagyon csíptem.
Mindkét film a karácsonyi időszakban játszódik, ahol egy hétköznapi ember kerül veszélybe, és válik egy terrorista fenyegetés kulcsfigurájává. Főhősünk itt is kénytelen a saját leleményességére támaszkodni a túléléshez és, hogy megmentse a terhes feleségét és még sok ártatlan civilt. A film első fele kissé lassú, már-már unalmas, ami szerencsére később izgalmasra vált, ahogy felgyorsulnak az események!
Jópofa ötletnek tartom, hogy egy csomagvizsgáló köré építsenek akciófilmet, és a négyes értékelésembe azt is belevettem, hogy szabályos, kerek történetet írt a szerző, de valójában ez az alkotás csak egy erős közepes. (Ha a főszereplők kvalitásait figyelem, akkor még az sem.)
Sokáig halogattam, hogy megnézzem, mert nem vártam tőle sokat. Igazán meglepett, mert nagyon ütős pszichológiai thriller volt. Aki nem bírja a feszkót, az ne nézze meg, vagy legalábbis ne este! Szuper film volt.
Már a film legelején lehet tudni az egész cselekményt, és ezt meg sem próbálják érdekesebbé tenni, vagy feldobni valamivel. Teljesen sablonos, és nagyon unalmas végig.
A szokásos unalmas netflixes gagyi. Nem kell aggódni. A homoszexuális szereplők benne vannak, és ismét lényegtelen a beállítottságuk a „cselekmény” szempontjából. Most már tényleg meg kell fogadnom, hogy csak akkor nézek netflixes hulladékot, ha el akarok aludni.
A filmet megnéztem. Nem annyira pörgős a film, de teljesen leköti az embert. Úgy gondolom, hasonló, mint A fülke c. film. Vicces volt a személyzet a film elején, ahogy kezelni próbálják a „stresszes” utasokat. Számomra maradt pár nyitott kérdés, de ez legyen az én hibám. Összegezve, erős négyes a film...
Sokat nem kell várni a filmtől! Kiszámítható, sablonos és elég gagyi lett az egész, ráadasul sok az idegesítő szerencsétlenkedés benne. III. osztályú akciófilm!