Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Childhood's End (2015)

Childhood's End
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Childhood's End
Mike Vogel
Daisy Betts
Julian McMahon
Charlotte Nicdao
Daisy Betts
Mike Vogel
Mike Vogel
Julian McMahon
Colm Meaney
Daisy Betts
Osy Ikhile
Daisy Betts
Mike Vogel
Ashley Zukerman
Hayley Magnus
Osy Ikhile
Charlotte Nicdao
Julian McMahon
Daisy Betts
Mike Vogel
Yael Stone
Daisy Betts
Mike Vogel
Mike Vogel
Ashley Zukerman
Hayley Magnus
Charles Dance
 
Hakker   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

Arthur C. Clarke a kedvenc sci-fi íróm. A könyv, amiből ezt a sorozatot készítették, pedig az egyik kedvenc könyvem tőle. Nagyon megörültem, mikor megláttam ezt a sorozatot. Amit még nagyon hiányolok, az a Rama sorozat, szerintem az is nagyon jó. Annak idején A gyermekkor végét Kubrick is el szerette volna készíteni, de valami oknál fogva nem jött létre. Pedig a Clarke–Kubrick páros nagyon jó dolgokat hozott létre. A történet már önmagában is zseniális. Valamilyen értelemben a mai világra is elmondható. Az emberiség szépen lassan feladja önmagát a kényelemért cserébe. A film nagyon jól bemutatja az emberek ragaszkodását az érzeteikhez és a mentális képződményeikhez.

 
sajvi   2016. 09. 24.

Ez megint annak a tipikus esete, hogy a sorozat alapjául szolgáló könyv mérföldekkel jobb, mint a tévés változtat. Izgalmas kérdéseket boncolgat, meg van mögötte koncepció, de a monitoron (tévén) nem működik sajnos.


 
Lowcash   2016. 04. 02.

Ez egy olyan sztori, amiből inkább egy egész estés filmet kellett volna forgatni, nem sorozatot. Ritkán mondok ilyet, mert a sorik meg egy ideje közelebb állnak a szívemhez, de számomra ez így harmatgyenge, ismerve az eredetit. Scifi rajongóknak nagy nagy fenntartásokkal esetleg jó lehet, de én köszönöm, kiszálltam.

 
Alphik   2016. 01. 15.

Nagyon pofás kis minisorozat scifi köntösben. Az első résztől konkrétan leesett az állam. Remélem így fog folytatódni, mert akkor velem hosszú évekre számolhatnak. :)

 
Ha egy szórakoztató, ám elgondolkodtató sorozatra vágyik az ember, akkor mindenképpen érdemes egy esélyt adni neki, mert megéri. 85/100
 
Véleményem szerint az utóbbi idők egyik legjobb sci-fijéről beszélhetünk, amelyet érdemes megtekinteni nem csak a sci-fi szerelmeseinek, hanem mindenkinek, aki igényes, de mégis szórakoztató sorozatra vágyik.
Értékelés: 9/10 több»
 

A sorozat Arthur C. Clarke azonos című regénye alapján készült.

(XETH)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.