Kokainmedve

Cocaine Bear

2025.05.09 Baracus őrmester

Gagyiság

Kíváncsiságból megnéztem a Kokainmedvét, de nagyon nem kellett volna. Gagyiság a köbön, pedig kihozható lett volna ebből valami jobb is. Azt terjesztik, hogy a sztori alapja valós, de ez csak annyiban igaz, hogy egyszer valóban felzabált egy csomó kokaint egy szerencsétlen medve valahol Amerikában (egy lezuhant kábítószer-csempész repülő roncsainál), de ki is purcant szerencsétlen állat, így semmi gyilkolászást nem csinált. Akkor lehetett volna jobb az egész, ha hihetőbbre készítik, és mondjuk tesznek bele valami fordulatot sokkal érdekesebb karakterekkel. Így azonban nálam ez egy 2 csillagos dolog.

2023.03.16 Eastern79

Elizabeth Banks összes gyógyszere elgurult

Ennyire morbid, mégis vicces filmet már nagyon rég nem láttam. Egy percig sem veszi magát komolyan, miközben gyomorforgatóan brutális. A történet és a karakterek sincsenek túlbonyolítva, talán éppen ezért valahogy súlytalan az összkép. Ha nem vársz tőle sokat, akkor egész jó.

2024.08.04 Krisz361

Szórakoztató marhaság

Ha nem vesszük komolyan, egész jó kis állatos horrorparódia. Én legalábbis jókat nevettem rajta, mert az előzetes alapján tudtam, mire számítsak. A bekokózott medve csupa ügyefogyott és idióta karakterrel kerül szembe, a többi már adja magát... :)

2023.06.12 Fikatours_blogger

Hol van már Maci Laci, aki a szendvicsekre pályázott?

Eltelt vagy negyedóra, míg leesett a tantusz, hogy ez egy horror-vígjáték. Bár nevetni ritkán tudtam rajta, paródiának jó.

2023.03.15 stevepisti

Amikor legelőször hallottam erről a filmről, eldöntöttem, hogy meg akarom nézni. Nem is bántam meg, egy bekokózott medve és néhány turista, ez csak jó lehet. Helyenként vicces, bizarr, véres, én jól szórakoztam rajta, nem szabad komolyan venni. Csak ajánlani tudom.

2023.03.23 uniterra

Nemrég láttam az Ed Wood filmet. Na, ez edwoodos volt. A szánalmas és a jó szutykos keveréke, amolyan drek. Ha az ember nem bánja, hogy ZS mozit néz, akkor ez is egy időtöltés. A rendezés megérne egy Arany Málnát.

Szuper

Nem tudom, hogy itt egypáran mért nyávognak, ez igenis egy jó film. Remekül szórakoztunk.

2023.09.10 Török389133

Van benne néhány poén, de annyira azért nem vicces, és elég unalmas.

Igaz történet alapján…

Így kell egy igaz történetből kreatívan kihozni valami mást. Ez a film vicces, élvezhető, és kellően brutális ahhoz, hogy megérje megnézni. Az, hogy amúgy szegény medve régen belehalt volna a kokóba a valóságban, ne vegye el a fantázia értékét! Ez a film király lett.

2023.06.19 Frekvency Ferenc

Remélem, nincs senki olyan az ismeretségi körömben, akinek tetszett ez a film.

2023.03.15 Gyula Gábor Antal

A medve

Az első 10 perc gyenge volt, de aztán szétnevettem magam. A sztori nagyon érdekes volt, voltak brutális részek két nevetés között, de nagyon ütős film volt.

2023.08.08 R9CK3R

A medvéktől mindig is féltem, mint a tűztől XD De azért csak megnéztem ezt a medvés filmet is, lehet, nem kellett volna... Elég gagyi és beteg volt, kicsit sajnálom azt a másfél órát, amit rászántam :-/ Aki teheti, kerülje el!

2023.07.10 Findzs

Nagyon rossz

Rég láttam ilyen semmire való filmet. Se poénok, se izgalom, se jó csajok (van, akinek pasik), de még egy épkézláb sztori sincs benne. 1/10.

2023.02.25 Zsolt

Fuh, hát ez egyszerűen hihetetlenül brutális volt. Nagyon elborult sztori, az biztos. Szerintem engedjétek el magatokat rajta.