Beépített tudat

Criminal

2017.10.14 michal

Nem mondom, hogy rossz film, de ilyenekkel tele voltak a 90-es évek. Nosztalgia szemponjtából okés, meg el lehet nézni benne a nagy sztárokat, de semmi extra. Egyszer nézős.

2025.09.29 Gamehun638

Kifejezetten lassú és unalmas. Mekkora nevek, és csak ennyire futotta. A magyar szinkron bődületesen rossz. Nem a megszokott hangok, és emellett minden olyan unott.

2019.08.09 nopepatryk

Remek történet, remek színészek alakításával. Egyes jelenetek többet is mutathatnak mint amit alapból elakartak játszani. Érdemes megnézni

2017.10.23 Deku

Voltak olyan jelenetek amiket többször átnéztem mert szerintem több volt bennük mint elsőre látszik. Lenyűgöző történetet kapott a film és elgondolkodtató néhány helyen.

2019.01.21 Deniel

Costnert sem túl gyakran látni sci-fi akcióban, de kifejezetten jól áll neki ez a szerep is! A forgatókönyvet és rendezést illetően pedig nem lehet ok a panaszra!

2017.11.08 jake_green

Nagyon gyenge és sekélyes a story. Kar érte :/ nem is tudom h hogy bírtam végignézni :( Meg a műfaján belül is harmat....sajnálom mert az ötlet maga jó volt!

2017.03.27 Szinano

Felkeltette az érdeklődésemet a történet, de sajnos maga a film nem lett annyira jó, mint amilyen ütős anyagot ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból. Néha kissé lapossá vált.

2017.02.08 Ancsus

Kevin Costner a hátán vitte ezt a filmet, miatta érdemes megnézni, na meg van benne néhány jó akciójelenet és a történet is érdekes. Viszont összességében nem kell nagy durranásra számítani.

2016.12.27 Enjoy

Nem lenne rossz film, de kissé sablonos alakítás. Kiszámítható film. Ettől eltekintve jól összerakott és izgalmas. Jól alakít benne Kevin Costner, hiteles szereplés.

2016.12.12 Maxima

Tetszett a film. Hozta azt amit a kategóriától elvártam. Izgalmas és fordulatos, egy perce sem volt unalmas. A sztorija egyáltalán nem sablonos. Érdekes film.

2016.12.02 gubimari

Meglehetősen feszült és izgalmas akcióthriller, amely átlagosnál szerintem sokkal jobb, viszont több is lehetett volna benne. Különösen jó megoldásnak találtam a történet végén a csavart.

2016.11.02 kicsimano

A Beépített tudat egy teljesen átlagos akciófilm, egyszer nézhető, de nem kiemelkedő. Van benne egy-két csavar, ami nagyban feldobja a történetet. Kevin Costner különösen jó volt benne.

2016.07.31 Bogi87

Kevin Costner alakítása miatt is érdemes megnézni ezt a filmet. A történet egész jó, de senki nem várjon nagy csavarokat, váratlan fordulatokat. Àtlagos akció-thriller.

2016.10.24 Manson

A sztorija kissé sablonosnak tűnhet, de mégis egy izgalmas, pörgős film kerekeett ki belőle. Akciójelenetekben gazdag, ugyanakkor thriller kategóriában is helyét megálló film!