Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Csonthülye 2: Csapás a múltból (2008)

Mr. Bones 2: Back from the Past
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 07.
Csapás a múltra

Maga a film is egy csapás a múltra, azaz az előző részre. Nem tartom viccesnek, túl eredetinek sem, tekintve, hogy a civilizációba toppanó bennszülött szerepe már akkor elcsépelt alapötlet volt, s akkor sem lett teljes siker.

 
NFG   2018. 03. 30.

Az én véleményem szerint sokkal kevésbé volt élvezhető, mint az előző! Ezt inkább az egyszer nézhető filmek közé sorolnám! Persze az első rész után azért érdemes megnézni ezt is!


 
pindurcat   2015. 03. 18.

Még az első részénél is rosszabb! Kíváncsiságból néztem meg a filmet, de egyszerűen nézhetetlen! Hogy van-e csattanó, nem tudom, mert addig nem jutottam... Szerintem ne nézd meg!

 
gyulalala16   2019. 02. 10.
szuper film

Nagyon sokat lehet rajta nevetni szinte jotlehet szorakozni rajta nekem a szivárvány csirke tecett, mikor szegény papagájt a sūtöbe teték.

Leon Schuster
Leon Schuster
Tongayi Chirisa
Tongayi Chirisa
Leon Schuster
Tongayi Chirisa
Tongayi Chirisa
Leon Schuster
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.