Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Filmkritika: CURTIZ – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot (2018)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A közönség először augusztus 28-án Budapesten, a Várkert Bazárban, szeptember 1-jén pedig a Budapest Rooftop Cinema műsorán láthatja a filmet. több»
 
Az a néző, aki tömött tarsollyal ül be a moziba, sok mindent megtud, és közben készakarva élvezi majd a színpadiasságot, a patetikusságot, a beállítottságot, a régi idők moziját. több»
 
Talán kissé túlságosan is dialógközpontú és ráérős, ám az időszak rekonstruálásában jeleskedő film lett a CURTIZ, ami érdekfeszítően tár elénk egy nehéz természetű, de kétségtelenül tehetséges emigráns direktort. több»
 
Sablonos megoldásaival és bejáratott kliséivel, nem fog kilépni a középszerűség mocsarából. több»
 
VIDEÓ: Kiváló film a Curtiz egy kis hiányossággal. De mi az? több»
 
A Curtiz szerencséje az, hogy nem sokan tudják ilyen bájos szimpatikussággal elbukni a saját koncepcióikat, így a végeredmény még ezekkel együtt is élvezhető. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.