69% 170 szavazat
Daylight's End

Daylight's End

Daylight's End
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
37
Képek (37)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Guszti  

FILMINFÓ

Évekkel azt követően, hogy egy rejtélyes járvány söpört végig a földön, mely a legtöbb embert vérszomjas teremtményekké változtatta, egy bosszúra éhes csavargó rátalál néhány túlélőre egy elhagyatott rendőrségen. A férfi vonakodva beleegyezik, hogy segít nekik. Együttes erővel talán eljuthatnak… Több


Rendező: William Kaufman
Író: Chad Law
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015
 
2018.08.23 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Ajjaj....már megint milyen filmet csinált Kaufmann? Ez nagyon nem volt jó. Idegenek, mutánsok....majd persze jön a szuperhős a nagy puskával...ejnye már...szerintem hanyagoljuk már ezt a témát. Lance Henriksen és Johnny Strong, ez nem a ti filmetek. Pénzt megkaptátok érte, de csak ennyi. Kínos. Mármint hogy megnéztem.

0
 
2016.07.27 Holló

Nekem nagyon tetszett; Kaufman szerintem megint hozta a formáját és egy izgalmas, érdekes akciómozit rakott össze.

0
 
2015.09.06 grufa

Én a film színészeit és zenei anyagát emelném, ki mint erős oldalát az alkotásnak. Az igaz, hogy Kaufmannak vannak jobb munkái is, de ehhez a műfajhoz ez teljesen rendben volt. Az én elvárásaimat teljesítette.

0
 
2015.10.07 Guszti

A rendező Kaufman és Johnny Strong előző közös munkája sokkal jobban sikerült, mint ez a projekt. Annyira untatott, hogy nem is tudtam befejezni, mert nem láttam értelmét. Nem egyértelmű az irány, amely felé a cselekmény halad, s így inkább félúton búcsút intettem a filmnek.

0
 
2015.01.05 Hitman

Szerintem eléggé gagyi lett ez a sztori. Mutánsok meg a Föld végveszélyben...aztán megjelenik a nagy csávó a gigászi méretű fegyverével és minden rendben lesz. Olyan elcsépelt! Valahogy kinőttem már azt, hogy minden effélét le lehessen dugni a torkomon. Nekem ez a film kevés volt.

0

A film összbevétele 11 257 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A premier 2016 április 15-én volt a Dallasi Nemzetközi Filmfesztiválon.Szerző: magyaristvan

#2
 

A filmet megjelentették interaktív virtuális valóság tartalomként is.Szerző: magyaristvan

#3