Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

De kik azok a Lumnitzer nővérek? (2006)

De kik azok a Lumnitzer növérek?
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
Videók

Vélemények: De kik azok a Lumnitzer nővérek? (2006)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 02. 21.

Szegény megboldogult Bacsó Péter többnyire nézhető filmeket készített, életművének csúcsa a „Tanú”. Ez viszont bátran besorolható filmográfiájának a legutolsó helyére. Nem csodálható, hogy belefáradt a filmkészítésbe, hiszen annyi mindent kellett megélnie, ezt az utolsó előtti munkáját pedig már 77 évesen rendezte. Bárgyú forgatókönyv, túlzásba vitt, karikatúra jellegű degenerált szereplők, széttöredezett cselekmény és még hosszasan lehetne sorolni a negatívumokat, de tovább nem rugdosom a döglött oroszlánt.

 
Hakker Nézhetetlen  2018. 04. 15.

Számomra Szabó Gyöző és Hajdú Steve neve garancia arra, hogy a film egy nézhetetlen, eröltetett giccs. Ezek a színészek a magyar filmművészet szégyenei. Nem is értem, hogy Rudolf Péter, Mucsi és az Alfödi, hogy adta nevét ehhez.


 
Cordelia Bennett   2016. 04. 29.

Teljességgel komolytalan, de szórakoztató darab, Alföldi Róbert és Rudolf Péter fiatalon és üdén. Jó kis Bacsó Péter film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.