Dogma

Dogma

2025.10.08 Antal

Tetszett. Nálam többszörnézős. Persze bizonyos jeleneteket (pl. sz@rember) átpörgetek. 5/5

2018.06.18 ArpiHajdu és Réci

a nap véleménye

Félre a beidegződésekkel!

Szeretem Kevin Smith filmjeit, az eddig látottak mind tetszettek, így adtam esélyt a Dogmának is, amely kimondva- kimondatlanul is egy vallási szatíra. Egy ilyen filmet megcsinálni nem kis bátorság, főleg Amerikában, amelynek minden egyes szegletében... Teljes kritika

2022.03.11 JRD

Valláskritika humornak álcázva...

Imádom ezt a filmet. Jó szereplők, jó karakterek, kissé abszurd humor és kritika. Amikor megnéztem, nem az járt a fejemben, hogy milyen jól szórakoztam, hanem az, hogy mennyi kérdést vetett fel bennem. A film egy humorba ágyazott valláskritika, kr... Több

2018.12.16 mamiéstöti2

Sok jelenet emlékezetes marad ebből a filmből, de a folytatás sokkal jobbra sikeredett. Egyszer nézhető.

2020.11.13 Hieronymus Bosch

Zavaros és érthetetlen. Sem humor, sem más jelenet nem tudja feldobni ezt a mozit. Ennyire tudtam értékelni, és írni sem igen tudok mit. Gyenge és unalmas. Halovány két csillag.

2018.11.29 harnas1207

Nagyon fárasztó film jó értelemben. A Jay és Néma Bob filmek egyáltalán nem tetszettek, ez az egy kivétel van, bár itt ők is csak mellékszereplők.

2020.11.20 elekm90

Eszement és nagyon jól megírt vallási szatíra azokból az időkből, mikor Kevin Smith még képes volt jó filmeket csinálni. Az abszurd humora biztosan nem való mindenkinek, de akit elkap a hangulat, az garantáltan jól fog szórakozni. Kiváló a színészgárda, főleg Alan Rickman és a Smith-kedvenc Jason Lee.

2022.03.31 Lóri Ádámcsik

Beteg...

... de a jó értelemben. :D Underground klasszikus.

2020.03.28 Syracuse

A kedvenc View Askewniverse-filmem. Az ok egyszerű, a sztorija az összes közül a legkidolgozottabb, a szövegkönyv az ismert módon zseniális, Jay és Néma Bob karaktere is itt hozza az egyik legjobb formáját. Csak ajánlani tudom.

2019.01.18 Bizsu82

Nagyon tetszett a film, és a mai napig szívesen nézem meg. Csupa profi és általam kedvelt színész szerepel benne. Jól és hitelesen alakítanak. Igazán szórakoztató, színvonalas film.

2024.04.29 kaloz44

A rideg valóság

Zseniális film a maga elvont humorával, ha elkap a depis hangulat vagy Dogma, Jay és Néma Bob vagy a Shop-stop filmeket nézek.

2015.08.21 Moria99

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.

2024.02.10 hátadlegyenelöl

Egyik kedvencem Kevin Smith-től. Eléggé fasza a sztorija. Egy misét megér mindenféleképpen.

2016.04.13 Panda

Nem rossz a film alapötlete, de kissé elavult film. Valamelyest unalmas volt és nem igazán pörögnek benne az események, a színészek alakítása átlagos, középszerű.