Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87

Dr. Halál (2010)

You Don't Know Jack
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Dr. Halál
 
HETEDIK   2019. 06. 03.

legújabb vélemény

Az eutanázia a mai napig kényes téma. Egyesek ellenzik, mások alapvető emberi jognak tartják. Én is az utóbbiak közé tartozom. Szerintem ha valaki már annyira szenved, hogy megváltás neki a halál, joga van eldönteni, élni akar-e vagy meghalni. Ha pedig már nem tudja a külvilág tudtára adni, hogy meg akar halni, az orvos felelőssége hogy eldöntse, hagyja-e szenvedni az illetőt vagy fájdalommentesen a túlvilágra segíti. Kevorkian ennyit akart elérni, nem többet. Segíteni az olyan szerencsétlen embereken, akik már csak szenvedtek teljesen feleslegesen. Mi lett a jutalma a "civilizált" világtól? Sok-sok év börtön. Szerintem ez mindent elmond világunkról...Al Pacino amúgy zseniálisan hozza a doktort, minden rezdülése visszaadja Kevorkiant. Sajnos az eutanázia a világ sok helyén a mai napig tiltott, holott alapvető emberi jognak kéne lennie. Szomorú...

 
Deku   2017. 08. 30.

Nem lett nagyon nagy volumenű a történet de ennek ellenére is kedveltem. Nem voltam oda érte az elején de hamar rá tudtam hangolódni és igazán kedvelhető sztori alakult ki belőle.


 
a.edit63   2015. 05. 20.

Nagyon jó filmnek tartom. Elgondolkodtató. Al Pacino alakítása zseniális. Abszolút megérdemelte a Golden Globe-t. Egyszer mindenképp meg kell nézni, ajánlom!

 
anita9215   2016. 05. 08.

Al PAcino ismét megmutatta mire is képes. Ez pedig nem más mint a tiszta tehetsége. Teljesen el voltam telve ettől a filmtől, mert nem egy egyszerű és klisés film, hanem egy igazi eredeti szórakoztató remekfilm. Igazán erős és karakteres vonásokkal rendelkezik. Nézd meg! Csúcs szuper lett.

 
Rikudou6   2015. 08. 09.

Nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom, de ez valami felemelő volt. Nagyon rendben voltak a karakterek, a színészek tökéletesen hozták a formát, és a történet is elég erős volt a maga nemében.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.