Nem a jó poénjairól ismert, könnyed humorú, rendkívül megható vígjáték, amelynek tanító célzata is van. A legfőbb mondani valója az álmok, az álmok követése, hogy ha valamit nagyon szeretnénk és elég kitartóak vagyunk, el tudjuk érni, nincs lehetetlen.
Érdekes életútja volt a férfinek, de tetszett a történet. Valós eseményt dolgoz fel, nyilván nem minden történt a filmnek megfelelően, de amúgy érdekes történet, jó alakításokkal, bár Jackman talán szerepelhetett volna többet is. Ajánlom mindenkinek.
Taron Egertont eléggé felkapták az utóbbi években, bár nem is csodálom. Ebben a filmben is megmutatta tehetségét, nagyon jól hozta az esetlen, de hatalmas álmokkal rendelkező sielőt.
Nagyon érzelmes darab, pedig csak egy sport film bár nem a megszokott fajtából. Lehet rajta sírni és nevetni is.
Állati jó film, amúgy is nagyon szeretem az igaz történeteteket mert az élet szüli a legnagyobb showt. Nagy fazon volt Eddie és a film is jó lett. Könnyed, humoros és az alakítások is jók!
Végig szórakoztató kedves film. Jó volt a szinészi alakítás is. Külön érdekes hogy igaz történet alapján készült a film.
Sok nevetés, sok dráma, és persze sok sport. Hugh Jackman és Taron Egheton legjobb filmje. Kötelező darab, legalábbis egyszer mindenképpen meg kell néznie mindenkinek. :D
Kedves, ügyes, megható, motiváló, vicces film. Jó szerepléssel és szép kivitelezéssel. Ez egy tök jó produkció, amit érdemes megnézni családdal együtt. :)
Egy nagyon hangulat és megható film egy elképesztő és hihetetlen történetről. A mondanivaló nagyon jó, akármit el lehet érni az életben, ha sokáig akarjuk. A két főszereplő remekül el vitte a hátán a filmet!
Miután láttam az előzetest szörnyen érdektelennek tartottam a filmet. De a párom kérésére megnéztük és az egyik legnagyobb meglepetés az éven.Nagyon kedves és nagyon érdekes film.Nagyon pozitiv nézetet sugalva a mafelnövő generációnak.A filmet csak ajánlani tudom mindenki számára.