Magával ragadó, nagyszerű film, jó kikapcsolódás, elgondolkodtató, tovább gondolkodásra késztetett. Hitelesek a karakterei, a történet megfogott, kikapcsolt.
Láttam már jobb sportos filmet is. Nekem nem nagyon jött be, de a kritikusoknak tetszett. Szerintem lehetetlen, hogy pár hónap alatt ilyen jó legyen valaki egy versenyen, hogy rögtön az olimpiára jusson.
Az Eddie, a sas igazi meglepetésfilm volt számomra, ugyanis álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jól szórakozom majd rajta. Nagyon mulatságos film, de egyben komoly is, fontos mondanivalóval.
A Michael Edwards életét bemutató film elsőre az egyik kedvencem lett a sportfilmek műfajában. Eddie küzdése, kitartása példaértékű minden ember számára. Remek film, igen ízes humorral.
Nem vagyok a sport filmek rajongója, de az Eddie, a sas teljesen a hatása alá kerített. Egy kitűnő életrajzi film, elképesztő jó színészi alakításokkal, megfűszerezve rengeteg humorral és igen fontos mondanivalóval.
Az Eddie, a sas c. film megtekintése kifejezetten jó hatással van az emberi lélekre, ugyanis nem csupán felderít, hanem mély mondanivalót is magában hordoz.
Izgalmas és nagyon szórakoztató, nagyszerű film. A filmélményhez hozzáad, hogy mint tudni illik egy megtörtént eseményen alapul kicsit persze megváltoztatva, de az alapja valós. És ettől mindjárt felnézünk a szereplőkre és reményt adnak, kitartást mindenhez.
Zseniális film a kitartásról, a reményről, az odaadásról. Az esélytelenek himnusza ez. Szegény főszereplő annyira szerencsétlen hogy szinte azonnal neki kezd szurkolni minden nézi, amint meglátja. Fordulatos és leesik az ember álla minden pillanatban.
Nagyon vicces és megható film a kitartásról. Engem teljesen lenyűgözött, rendkívül jól szórakoztam rajta. Bár alapvetően nem vagyok oda a sportfilmekért, ez alól kivételt képez az Eddie, a sas.
Remek kikapcsolódást és nem utolsó sorban szórakozást nyújt a film. Nekem marhára tetszett, remek a sztori.
Igazi szívmelengető alkotás arról, hogy tényleg bármit el lehet érni csak akarni és küzdeni kell érte.