Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Életem a szörf (2011)

Soul Surfer
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

legújabb vélemény

0

Megnyert magának ez a film, már csak azért is mert igaz történet alapján készült és felfoghatatlan az az akaraterő ami sugárzik ebből a történetből. A másik a hiteles színészi játék. Az egész sugározza magából a tenni akarást. + azért a látvány sem az utolsó.

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Ezt a fajta film megoldást már nagyon tudom kedvelni, hibái ellenére is kíméletlenül király lett és élvezhető. A film remek kikapcsolódást tud biztosítani anélkül, hogy egy percig is unnánk.

 
BaloghBogi42   2018. 03. 16.

0

Nagyon szép, motiváló film. Nekem is sok erőt adott a nehéz napokban. Azt mutatja be, hogy bármi lehetséges, ha kellően kitartó vagy, és van benned elég erő. Már pedig, ha akarat van, akkor erő is lesz. Személy szerint nekem az az idézet tetszik a le... több»

 
Mr. Zero   2015. 08. 30.

0

Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold.

 
Kellangy   2015. 06. 19.

0

Igaz történet egy szép, kedves lányról, hogyan lehet legyőzni önmagunkat, és átélni egy tragédiát. Életet formáló ereje van a filmnek, értékes üzenetet közvetít, amit manapság nem sok film. Nem unalmas, érdekes, és csodálatos film. Ajánlom családi mozinak.

 
Fanni11   2016. 08. 01.

0

Én nem bantam meg hogy megneztem elgondolkodtato es nagy motivacio ez a film!!!

 
online91   2016. 07. 06.

0

Szerintem megéri megnézni a filmet. Néhány jelenet gagyinak tűnhet és szerintem még én is jobb cápát csinálnék, de nem ez a lényeg. A főszereplő nagyon jól játssza a 13 éves lány szerepét, aki tovább csinálta amit szeret annak ellenére is, hogy elvesztette egy karját. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.

A film összbevétele 47 120 948 dollár volt (imdb.com).

 

Bár korábban már láthattuk egy kisebb szerepben az Így jártam anyátokkal című sorozatban, a Soul surfer volt Carrie Underwood country énekesnő, az American Idol győztesének első filmszerepe. Sarah Hill-t játszotta a történetben, aki segített Bethany-nak a cápatámadás után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Jack Nicholson lánya, Loraine is kapott szerepet.

(erare)
 

AnnaSophia Robb Bethany korábbi edzőjének felügyelete alatt sajátította el a szörf alapjait.

(erare)
 

AnnaSophia Robb és Dennis Quaid a film miatt tanultak meg szörfözni, míg Helen Hunt amatőr szinten űzi a sportot.

(erare)
 

A filmben szereplő kutya Bethany Hamilton saját kutyája, Hana.

(erare)