78% 284 szavazat
Életem a szörf

Életem a szörf

Soul Surfer
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
25
Szereplők (25)
35
Képek (35)
1
Videók (1)
14
Érdekességek (14)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb), egy fiatal lány, aki roppant tehetséges szörfös. Mindenki úgy véli szép jövő előtt áll, és hatalmas bajnok válhat belőle. Azonban a sors közbeszól, és egy alkalommal a lányt szörnyű cápatámadás éri. Szülei (Helen Hunt és Dennis Quaid) azonnal kórházba szállítják, de sajnos a lány így is elveszti egész bal karját. A tragédia őt és egész családját lesújtja, azonban Bethany nem adja fel, és elhatározza, hogy még fél karral is visszaszáll a deszkára, és elindul a világbajnokságon. A film Bethany Hamilton igaz történetén alapul.

Rendező: Sean McNamara
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.04.01.
 
2023.11.01 drg0602

legújabb vélemény

Igaz történet alapján készült fantasztikus film. Érdemes megnézni, mert ebben a filmben minden benne van, ami benne lehet egy ilyen típusú filmben! Színészi teljesítmények nagyon jók, nagyon látványos jelenetekkel teli csodálatos film. Érdemes időt áldozni rá, mert tényleg fantasztikus film! Értékelés: 10/10.

0
 
2017.12.09 Deku

Ezt a fajta film megoldást már nagyon tudom kedvelni, hibái ellenére is kíméletlenül király lett és élvezhető. A film remek kikapcsolódást tud biztosítani anélkül, hogy egy percig is unnánk.

0
 
2020.01.12 dailyfilmsan

Megnyert magának ez a film, már csak azért is mert igaz történet alapján készült és felfoghatatlan az az akaraterő ami sugárzik ebből a történetből. A másik a hiteles színészi játék. Az egész sugározza magából a tenni akarást. + azért a látvány sem az utolsó.

0
 
2018.03.16 BaloghBogi42

Nagyon szép, motiváló film. Nekem is sok erőt adott a nehéz napokban. Azt mutatja be, hogy bármi lehetséges, ha kellően kitartó vagy, és van benned elég erő. Már pedig, ha akarat van, akkor erő is lesz. Személy szerint nekem az az idézet tetszik a le... Több

0
 
2015.08.30 Mr. Zero

Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold.

0

A film összbevétele 47 120 948 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Bár korábban már láthattuk egy kisebb szerepben az Így jártam anyátokkal című sorozatban, a Soul surfer volt Carrie Underwood country énekesnő, az American Idol győztesének első filmszerepe. Sarah Hill-t játszotta a történetben, aki segített Bethany-nak a cápatámadás után.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#2
 

A filmben Jack Nicholson lánya, Loraine is kapott szerepet.Szerző: erare

#3
 

AnnaSophia Robb Bethany korábbi edzőjének felügyelete alatt sajátította el a szörf alapjait.Szerző: erare

#4
 

AnnaSophia Robb és Dennis Quaid a film miatt tanultak meg szörfözni, míg Helen Hunt amatőr szinten űzi a sportot.Szerző: erare

#5