Nagyon szép, motiváló film. Nekem is sok erőt adott a nehéz napokban. Azt mutatja be, hogy bármi lehetséges, ha kellően kitartó vagy, és van benned elég erő. Már pedig, ha akarat van, akkor erő is lesz. Személy szerint nekem az az idézet tetszik a le... több»
Szerintem megéri megnézni a filmet. Néhány jelenet gagyinak tűnhet és szerintem még én is jobb cápát csinálnék, de nem ez a lényeg. A főszereplő nagyon jól játssza a 13 éves lány szerepét, aki tovább csinálta amit szeret annak ellenére is, hogy elvesztette egy karját. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.
Bár korábban már láthattuk egy kisebb szerepben az Így jártam anyátokkal című sorozatban, a Soul surfer volt Carrie Underwood country énekesnő, az American Idol győztesének első filmszerepe. Sarah Hill-t játszotta a történetben, aki segített Bethany-nak a cápatámadás után.
(ArpiHajdu és Réci)AnnaSophia Robb Bethany korábbi edzőjének felügyelete alatt sajátította el a szörf alapjait.
(erare)AnnaSophia Robb és Dennis Quaid a film miatt tanultak meg szörfözni, míg Helen Hunt amatőr szinten űzi a sportot.
(erare)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »