Életrevalók

Intouchables

2015.02.01 miska1967

Kétség nélkül 5/5 pontot érdemel! Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és mégis humoros. Ráadásul olyan témát dolgoz fel, amely nem bonyolult, mégis egy nagyon nagy dramatikus helyzet!

2017.03.24 Szinano

Francia vígjátékok közül egyértelműen az életrevalók a kedvencem, nagyon jó film. Egyszerre nevetteti és ríkatja meg az embert, gyönyörű történet, király film.

2015.06.10 AESB

Örök kedvenc! Hihetetlen egy film, a humora kiváló, a drámaisága tökéletes. A színészek is nagyon jók, és nagyon tetszett a két főszereplő jellemfejlődése... A legjobb életrajzi film, amit valaha láttam! Csupa ÖTÖS!!!

2015.12.28 Niki19

Tele poénokkal, tele kalandokkal. Nekem nagyon tetszett a film. Érdekes a történetben, hogyan alakul ki a barátság két idegen között. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2015.11.23 Beniko

Ez egy egyszerre megrendítő és ugyanakkor bődületesen humoros alkotás. François Cluzet felejthetetlen alakítására külön szeretné mindenki figyelmét felhívni.

2015.06.16 Kellangy

Fantasztikus film, legalább 8x láttam eddig, pedig kritikus vagyok a filmekkel. Szerintem megunhatatlan. Életszerű, kedves, humoros. Mindenképp látnod kell!

2016.09.22 Zzssuuzzssii

Igazi kemény dráma, ami elgondolkoztatja a nézőt és van mondanivalója. A színészek alakítása nagyon profi, hiteles, meggyőzőek a karakterek. Érdemes megnézni!

2015.12.29 sepsiklaudia

fantasztikus, igazán szép és megindító, egy igazi történet az emberségről, a pluszt pedig megadja, hogy a történet valós

2015.05.29 *bella

Imádom ezt a filmet, humoros, de mégis elgondolkodtató és tanulságos! Ajánlom mindenkinek, egyszerűen zseniális!

2015.03.26 Galway

Rendkívüli, fantasztikus film a barátságról, az előítéletek nélküli életről, és Párizs szomorú valóságáról, ahol a legtöbb afroamerikai még mindig elég rossz körülmények között él.

2015.08.26 csongi888

Hibátlan film, tökéletes casting, nincs benne egy felesleges jelenet, elejétől a végéig minden szó a helyén van, sőt még a zene is tökéletes. Mindenki nagyon tudta a dolgát, aki összerakta ezt a filmet. Sem a drámáért, sem a francia filmekért nem rajongok, de ez a film remek volt.

2015.05.22 Melibaba

Életem egyik legjobb filmje. Nagyon sokszor megnéztem. Egy olyan karakterröl van szó aki szinte az egész filmet végigviszi a hátán. Omar Sy hihetetlenül nagyot alakít. Nagyon tetszik nála az a szemtelen gettó stílus. Ez az egyik legjobb film! Mindenkinek látnia kell.

2016.09.17 krazucsi

Az Életrevalók az egyik kedvenc filmem, amin egyszerre lehet sírni és nevetni. Már nagyon sokszor láttam, de nem tudom megunni. Tipikus francia film, francia humorral. Két végletekig különböző embert állít a középpontba.

2016.08.01 Fanni11

Azt kaptam amit vártam ettol a filmtol!! Francia film es nem okozott csalodas - tanulsagos, megnevettetett, es valami nagyon igazrol szolt. Mindenkinek csak ajanlani tudom.