Életrevalók

Intouchables

2016.02.16 dóri

Én filmen, ilyen jól nagyon rég nem szórakoztam. A színészi alakítások és a párbeszédek fantasztikusak. Bár a valóságban egy nem egy szenegáli férfi volt az ápoló, de örülök neki, hogy elrugaszkottak ilyen téren a hitelességtől, mert Omar Sy nélkül fele ilyen jó se lenne.

2015.06.29 Mócii

Örök kedvenc, egyszerűen zseniális ez a film. Az érzelmek, amit átad, fantasztikus, a humora egyszerűen kiváló! Nagyon tetszett a főszereplő jellemfejlődése. Hihetetlen életrajzi film, elgondolkodtató és tanulságos!

2015.02.01 miska1967

Kétség nélkül 5/5 pontot érdemel! Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és mégis humoros. Ráadásul olyan témát dolgoz fel, amely nem bonyolult, mégis egy nagyon nagy dramatikus helyzet!

2017.03.24 Szinano

Francia vígjátékok közül egyértelműen az életrevalók a kedvencem, nagyon jó film. Egyszerre nevetteti és ríkatja meg az embert, gyönyörű történet, király film.

2015.11.23 Beniko

Ez egy egyszerre megrendítő és ugyanakkor bődületesen humoros alkotás. François Cluzet felejthetetlen alakítására külön szeretné mindenki figyelmét felhívni.

2015.06.10 AESB

Örök kedvenc! Hihetetlen egy film, a humora kiváló, a drámaisága tökéletes. A színészek is nagyon jók, és nagyon tetszett a két főszereplő jellemfejlődése... A legjobb életrajzi film, amit valaha láttam! Csupa ÖTÖS!!!

2015.05.29 *bella

Imádom ezt a filmet, humoros, de mégis elgondolkodtató és tanulságos! Ajánlom mindenkinek, egyszerűen zseniális!

2015.12.28 Niki19

Tele poénokkal, tele kalandokkal. Nekem nagyon tetszett a film. Érdekes a történetben, hogyan alakul ki a barátság két idegen között. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2015.06.16 Kellangy

Fantasztikus film, legalább 8x láttam eddig, pedig kritikus vagyok a filmekkel. Szerintem megunhatatlan. Életszerű, kedves, humoros. Mindenképp látnod kell!

2015.03.26 Galway

Rendkívüli, fantasztikus film a barátságról, az előítéletek nélküli életről, és Párizs szomorú valóságáról, ahol a legtöbb afroamerikai még mindig elég rossz körülmények között él.

2016.09.22 Zzssuuzzssii

Igazi kemény dráma, ami elgondolkoztatja a nézőt és van mondanivalója. A színészek alakítása nagyon profi, hiteles, meggyőzőek a karakterek. Érdemes megnézni!

2015.12.29 sepsiklaudia

fantasztikus, igazán szép és megindító, egy igazi történet az emberségről, a pluszt pedig megadja, hogy a történet valós

2015.08.26 csongi888

Hibátlan film, tökéletes casting, nincs benne egy felesleges jelenet, elejétől a végéig minden szó a helyén van, sőt még a zene is tökéletes. Mindenki nagyon tudta a dolgát, aki összerakta ezt a filmet. Sem a drámáért, sem a francia filmekért nem rajongok, de ez a film remek volt.

2015.08.14 Imádom Nagy Antalt

Nem ragozom túl. Az egyszerre rendkívül szomorú és végtelenül komikus Életrevalók egy zseniális alapmű, ami egy csapásra kultuszfilmmé vált. Kihagyhatatlan!